FOLLOW US: facebook twitter

«Βούλιαξε» η Κρέστενα με Γλυκερία – Βιτάλη

Ημερομηνία: 13-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

vitali-glykeria-krestena2

Πάνω από 5000 κόσμος στη συναυλία

Χαρά στον κόσμο της Ηλείας και τους επισκέπτες του νομού, έδωσε ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων που διοργάνωσε με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Αθλητισμού μια μεγαλειώδη συναυλία με την Γλυκερία και την Ελένη Βιτάλη στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας. Οι αγαπημένες ερμηνεύτριες ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους και το οδήγησαν σε μια μοναδική βραδιά. Η είσοδος για το κοινό ήταν δωρεάν, όμως η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πολίτες κάθε ηλικίας ήταν εκεί για να ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες των δύο ερμηνευτριών.

glykeria-krestena

Η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη, ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και στη συνέχεια συνέχισαν κάθε μια με τα δικά της τραγούδια, αλλά και με πολλά άλλα, διαχρονικά και αγαπημένα που έχουν κατά καιρούς ερμηνεύσει και έγιναν γνωστά από άλλους καλλιτέχνες. Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες, ένωσαν τις μαγικές φωνές τους για μια ακόμα φορά, για να χαρίσουν στο κοινό τους μια μαγική βραδιά.

vitali-krestena

Μέσα από μια μουσική διαδρομή δεκαετιών με πολύτιμες συνεργασίες με εξαιρετικούς καλλιτέχνες, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια, σταθμούς από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και αναφορές σε τραγούδια της λαϊκής μουσικής και στους μεγάλους συνθέτες (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Β. Τσιτσάνης, Σ. Κουγιουμτζής, Σ. Ξαρχάκος, Δ. Σαββόπουλος, κ.ά.).  και τραγουδοποιούς του καιρού μας (Σ. Μάλαμας, Μ. Πασχαλίδης, Θ. Παπακωνσταντίνου κ.α).

glykeria-vitali-krestena-kosmos

Ήταν το απόλυτο μουσικό ξεφάντωμα με το κοινό να ακολουθεί τις πολύ κεφάτες επί σκηνής ερμηνεύτριες. Όσο για τον κόσμο, περισσότεροι από 5.000 θεατές παρακολούθησαν τη μεγάλη συνατλία, που όπως προαναφέραμε ξεπέρασαν κάθε προσδοκία για τους διοργανωτές, «βουλιάζοντας» την Κρέστενα… Πάνω από 2500 κόσμος στην εξέδρα της «Γιορτής Σταφίδας» και άλλοι τόσοι επί σκηνής και διάσπαρτοι σε όλο το γύρω χώρο, να απολαμβάνουν την εξαιρετική αυτή συναυλία. Να σημειώσουμε πως στην αρχή της συναυλίας, ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος τίμησε τις δύο ερμηνεύτριες με αναμνηστικές πλακέτες για την παρουσία τους αυτή στην περιοχή και μίλησε με θέρμη για την καλλιτεχνική τους διαδρομή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος