FOLLOW US: facebook twitter

«Βασιλιάς» ο μήνας Αύγουστος!

Ημερομηνία: 31-01-2017 | Συντάκτης:

katakolo-ploia

Με 264 αφίξεις το 2017 στο Κατάκολο

Η αύξηση των αφίξεων τον Αύγουστο είναι το νέο δεδομένο που παρουσιάζει το πρόγραμμα για τα κρουαζιερόπλοια του 2017. Ο όγδοος μήνας του χρόνου θα πάρει τα ηνία από τον Οκτώβριο που ήταν παραδοσιακά ο πιο «πλούσιος» για το Κατάκολο στην κρουαζιέρα. Συνολικά οι αφίξεις, όπως έχουν καταγραφεί στο πρόγραμμα της χρονιάς έως τώρα θα είναι 264. Θεωρείται βέβαιο όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος ότι θα υπάρξουν αλλαγές που πιθανότατα θα αυξήσουν τον τελικό αριθμό των αφίξεων του έτους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της χρονιάς που ήδη άνοιξε, με δύο αφίξεις τον Ιανουάριο, περιλαμβάνει μια το Φεβρουάριο και πέντε το Μάρτιο. Από τον Απρίλιο ανοίγει σιγά – σιγά η σεζόν με 17 αφίξεις, «πλούσιος» θα είναι ο Μάρτιος με 34, θα υποχωρήσει με 28 ο Ιούνιος και θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επίπεδα ο Ιούλιος. Ο Αύγουστος θα είναι ο «βασιλιάς» με 46, με 36 ο Σεπτέμβριος και με 41 ο Οκτώβριος. Η χρονιά κλείνει με δέκα αφίξεις το Νοέμβριο και πέντε το Δεκέμβριο.

Πέρα από τον αριθμό των αφίξεων έχουμε και τα νέα κρουαζιερόπλοια που θα ταξιδέψουν στο Κατάκολο για πρώτη φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τα Royal Princess και Majestic Princess, το Seabourn Encore, τα Viking Sky και Viking Star και το Aida Blu.

Ο συνολικός αριθμός των αφίξεων είναι αυξημένος σε σχέση με πέρυσι αλλά η ασφαλής αποτίμηση θα γίνει στο τέλος της σεζόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος