FOLLOW US: facebook twitter

Βαριά ήττα στην Ερμιόνη

Ημερομηνία: 23-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

Ερμιονίδα-ΠΑΟ Βάρδας  5-0

Ο ΠΑΟ Βάρδας δεν τα κατάφερε στην Ερμιόνη, ηττήθηκε χθες 5-0 από την Ένωση Ερμιονίδας και έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, δέχτηκαν δύο γκολ στο α΄ ημίχρονο και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Στο 28΄ ο Τριμπόνιας με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ και στο 37΄ από μπαλιά του Σελμανέι, ο Αποστολίδης έκανε το 2-0. Ο ΠΑΟΒ είχε την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι στο 40΄, όταν από μπαλιά του Περικλή Πολίτη ο Γούρμος σχεδόν σε κενή εστία δεν κατάφερε να πλασάρει. Αλλά και στο 58΄ μετά από κόρνερ του Καρούτη, ο Σιδέρης έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Από κει και πέρα ο ΠΑΟΒ ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά για να πετύχει ένα γκολ και να διεκδικήσει έστω την ισοπαλία και η Ερμιονίδα βρήκε χώρους για να σκοράρει άλλες τρεις φορές. Στο 68΄ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, ο Αποστολίδης έκανε το 3-0, Σαμπανέι και Ντόμας στο 80΄ και 82΄ έχασαν ευκαιρίες να μειώσουν και στα τελευταία λεπτά οι «πράσινοι» δέχτηκαν άλλα δύο τέρματα. Στο 87΄ με τον Παλαιοπάνο και στο 90΄ με τον Σελμανέι.

Ερμιονίδα: Πονηρός, Παναγιώτου, Καραλής (72΄ Μπούρας), Τζιέρης, Παπαϊωάννου, Κιοσσές, Σκεντεράι (85΄ Καταρτζής), Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας (78΄ Σχινάς), Αποστολίδης, Σελμανέι.

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης, Π. Πολίτης (60΄ Πατάπης), Αγουρίδης, Σιδέρης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Καρούτης (65΄ Βατσής), Νικολόπουλος, Ντόμας, Γούρμος (70΄ Καλογερόπουλος), Σαμπανέι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος