FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ: Συνεχίζει επικεφαλής το Πελόπιο

Ημερομηνία: 18-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

aggelopoulos-giannis

Συνέχισε το σερί του ο Πέλοπας Πελοπίου, με τη νέα νίκη στη Βροχίτσα επί του Άφοβου με 3-1. Μάλιστα, η ομάδα του Δημήτρη Μπατζάκα νίκησε με ανατροπή στο σκορ, αφού ο Άφοβος προηγήθηκε με το Γιάννη Μπαντουρόφσκι. Όμως, πριν κλείσει το ημίχρονο ισοφάρισε ο Ηλιόπουλος και στην επανάληψη τ’ αδέρφια Πάνος και Διονύσης Φωτεινόπουλος σημείωσαν άλλα δύο γκολ κι έτσι σημειώθηκε η νίκη του Πέλοπα που ήταν και ρεβάνς της ήττας του α΄ γύρου.

Συντριπτική η Ν. Φιγαλεία

Συντριπτικός ο Απόλλων στη Ν. Φιγαλεία, νίκησε 6-0 το Διγενή Χαριάς και βάζει υποψηφιότητα για τη δεύτερη θέση και όχι μόνο. Στο α΄ μέρος οι φιλοξενούμενοι κρατήθηκαν ηττώμενοι με 1-0. Όμως στην επανάληψη κατέρρευσαν και δέχτηκαν άλλα πέντε τέρματα. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Πλάκας, Κατσιώλης και από ένα οι Μπενάλντο, Κουρούβανης.

Νίκη ο Κεραυνός

Νίκη και για τον Κεραυνό Βρίνας με 1-0 επί της Προόδου στο γήπεδο Καλλικώμου. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Πρίνος Π. στο 78΄ ενώ στο 80΄ είδε κόκκινη ο Κουής του Κεραυνού γιατί χτύπησε αντίπαλο. Σήμερα θα γίνουν οι εξ αναβολής αγώνες, Ατρόμητος Βαρ.-Α.Ο. Κουτσοχέρας και Ωλενιακός-Απόλλων Ν. Φιγαλείας.

Πάντα πρώτος ο Πηνειακός

Πρωτοπόρος πάντα ο Πηνειακός του Στράτου Καλογεράκου, επανήλθε στις νίκες. Πέρασε αέρας από τον Καρδαμά, νικώντας 3-0 την τοπική Θύελλα. Ο Πηνειακός είχε ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος, αλλά η νίκη του ήρθε στην επανάληψη με τρία γκολ από τους Νικολόπουλο, Τσάκο (μεταγραφή το Γενάρη), Αργυρόπουλο. Σήμερα, η ομάδα θα παίξει στο γήπεδο Καλυβίων σε εξ αναβολής αγώνα με το Φίλιππο Ανδραβίδας και αν πάρει το τρίποντο θα αποσπαστεί στη βαθμολογία.

Μεγάλη νίκη των Λεόντων

Μεγάλη νίκη των Λεόντων Αμαλιάδας. Στο γήπεδο Αμπελοκάμπου κέρδισαν με 1-0 την ισχυρή Α.Ε. Κανουλίων και πέρασαν δεύτεροι στη βαθμολογία του 2ου Ομίλου. Εξαιρετικοί οι Λέοντες του Θωμά Πατσαούρα με γκολ που σημείωσε στο 18΄ ο Θεοδωρόπουλος, με δυνατό σουτ εκτός περιοχής πήραν σπουδαία νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Χρήστου Γκρίλλα, η οποία στη συνέχεια είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά η απουσία του Τσαγκάρη μέτρησε αρκετά. Πάντως, στην ΑΕΚ αισιοδοξούν για τη συνέχεια λόγω προγράμματος.

Βήμα πίσω για Εθνικό Γερακίου

Ένα βήμα πίσω έκανε ο Εθνικός Γερακίου, αφού έχασε στην Ανδραβίδα από το Φίλιππο 3-1. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο 20΄, όταν ο Γεωργόπουλος (Εθνικού) είδε κόκκινη κάρτα. Ο Φίλιππος ανέλαβε πρωτοβουλίες και με γκολ των Αλεβιζόπουλου, Κακολύρη και Σκαλτσά πήρε το παιχνίδι. Ο Απόλλων Γαστούνης αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, αλλά δεν ειδοποίησε την ΕΠΣ, η οποία κάνοντας τα δικά της έστειλε διαιτησία προχθές. Οι Πρίγκιπες ήταν παρόντες, αλλά ο Απόλλων ουδαμού. Υποβιβάζονται αύτανδροι ο Απόλλων Γαστούνης και ο Άρης Δήμητρας.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος