FOLLOW US: facebook twitter

Α1 ΕΣΚΑΗ – Φοβερή πρεμιέρα με νίκη-θρίλερ για Ολυμπιονίκη!

Ημερομηνία: 11-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

olympionikis

Ο νόμος της Αρχαίας Ολυμπίας επικράτησε ξανά! Ο Ολυμπιονίκης μπήκε ιδανικά στη νέα αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας εναρκτήριο παιχνίδι της Α1 ΕΣΚΑΗ του ισχυρού Α.Σ. Κεφαλονιά με 68-65!

Έπειτα από έναν συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα που προσέλκυσε πολύ κόσμο στο γήπεδο, το σύνολο του Γιώργου Λεβεντούρη έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, άντεξε μέχρι τέλους και πήρε το ροζ φύλλο.

Ο ΑΣΚ μπήκε καλύτερα, όμως οι γηπεδούχοι εξισορρόπησαν άμεσα την κατάσταση και απέκτησαν το πάνω χέρι. Παρά την αποβολή του βασικού του σέντερ, Δημήτρη Αναγνωστόπουλου, ο Ολυμπιονίκης δεν παρέδωσε ποτέ τα όπλα και στο τέλος πήρε αυτό που του άξιζε, με τους Παναγιώτη Ζωγόπουλο και Γιάννη Λαμπρόπουλο να εξελίσσονται σε παίκτες κλειδιά στο χιτσκοκικό φινάλε. Αποκάλυψη του ματς ήταν ο νεαρός Σπύρος Σαλάι με 15 πόντους, ενώ όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η ηλειακή ομάδα ενισχύθηκε πολύ και δείχνει να βαδίζει στο σωστό δρόμο, έχοντας καλή οργάνωση και ένα καλά δουλεμένο σύνολο! Η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη δόξα στο νικητή, καθώς στο παρκέ βρέθηκε ένας ποιοτικός αντίπαλος, ο οποίος έχει υψηλές βλέψεις και φέτος, κρατώντας ψηλά τη σημεία του μπάσκετ του Αργοστολίου.

Διαιτητές: Καμίτσος – Γεράνιος

Δεκάλεπτα: 11-19, 31-28, 47-48, 68-65

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ (Λεβεντούρης): Μώρος, Γεωργιόπουλος, Παπαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος 8 (2), Αναγνωστόπουλος 9, Κοντάρης 3, Σακελλαρίου 4, Σαλάι 15 (2), Παναγόπουλος 8 (1), Γεωργακάκος 2, Ζωγόπουλος 18 (2)

ΑΣΚ (Φ. Ροδόπουλος): Βλασσόπουλος, Τραυλός, Μουίκης Γιάννης, Λιάκος, Θεοδωράτος 9, Μπαχός 16 (3), Γεμενετζής, Βαλλιανάτος 5, Ακτύπης 26 (1), Καραπέτσας 2, Μητρόπουλος, Καβαλλιεράτος 7.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος