FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας: Διακρίσεις το τμήμα Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου

Ημερομηνία: 09-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το τμήμα Brazilian Jiu-Jitsu του Α.Ο. Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας, εξέδωσε ανακοίνωση για την επιτυχία των Γιώργου Τζαβάρα, Αλέξανδρου Αμάραντου ενώ συγχαίρει και τη Νικολέττα Ζαρκάδη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το τμήμα Brazilian Jiu-Jitsu του Α.Ο. «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» Αρχαίας Ολυμπίας, ολοκλήρωσε την αγωνιστική του χρονιά, παίρνοντας μέρος με δύο συμμετοχές στο ALL STAR CUP που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό γήπεδο Πάλης.

Οι αθλητές της ομάδας Τζαβάρας Γιώργος και Αλέξανδρος Αμάραντος, πέτυχαν την πρώτη (χρυσό μετάλλιο) και δεύτερη (ασημένιο μετάλλιο) θέση, αντίστοιχα, στην κατηγορία «blue belt masters 82 kg».
O Α.Ο. «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» είναι τμήμα της οικογένειας της GRACIE BARRA GREECE (πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2017), όπου κατέλαβαν την 3η θέση στο ALL STAR CUP.
Το τμήμα Brazilian jiu jitsu του Α.Ο. «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ», λειτουργεί τα τελευταία 2 χρόνια με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο και παρουσιάζει γρήγορη ανάπτυξη, καθώς πέρα από τα τμήματα που λειτουργούν στην Αρχαία Ολυμπία, υπάρχει συνεργασία με το «Olympic Fighting Academy» στον Πύργο.

Επίσης, η οικογένεια του Α.Ο. «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» θέλει να συγχαρεί και την συμπατριώτισσα μας, Νικολέτα Ζαρκάδη, που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορίας της».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος