FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Μακρισίων-Νίκη Τραγανού 2-1: Ο νόμος των Μακρισίων!

Ημερομηνία: 16-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με δύο κεφαλιές του Σταματελάτου, ο Α.Ο.Μ. έσπασε το αήττητο της Νίκης

Ο Α.Ο. Μακρισίων έχει μετατρέψει σε απόρθητο κάστρο την έδρα του. Μετά τη νίκη επί του Ξενοφώντα για το Κύπελλο και τα τρίποντα με Ενιπέα και Αλφειό, λύγισε και την πανίσχυρη Νίκη Τραγανού, το απόγευμα του Σαββάτου, με 2-1.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε με «όλε» μπροστά στους ένθερμους υποστηρικτές του Α.Ο.Μ., που με τα καπνογόνα δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα. Από την άλλη, η Νίκη δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, εγκλωβίστηκε στην καλά στημένη άμυνα του Α.Ο.Μ., έμεινε και με 10 παίκτες στο 77΄ και στο επόμενο λεπτό δέχτηκε το 2-1, με τον ίδιο τρόπο, από στημένη φάση.

Όλο το παιχνίδι είχε την ίδια εικόνα. Κατοχή μπάλας για τη Νίκη που προσπαθούσε να βρει διαδρόμους στην κλειστή άμυνα του Α.Ο.Μ. και οι γηπεδούχοι να ψάχνουν την κόντρα με τους γρήγορους Μούτσο και Σταματελάτο. Στο α΄ ημίχρονο, η Νίκη απείλησε με τον Παρασκευόπουλο στο 5΄ και στο 21΄ (σουτ μέσα από την περιοχή άουτ και κεφαλιά στην αγκαλιά του Τσάμπρα, αντίστοιχα) ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 27΄ όταν ο Νίκος Κολοτούρος εκτέλεσε κόρνερ, ο Γαργαρώνης έπιασε την κεφαλιά και ο Αντύπας έδιωξε στη γραμμή σε κόρνερ. Ο Α.Ο.Μ. στο α΄ μέρος είχε δύο μακρινά σουτ του Μπατζάκα και του Πετρόπουλου που δεν ανησύχησαν τον Αντωνόπουλο.

 

Στο β΄ μέρος τα γκολ

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με έναν «κεραυνό» του Δημήτρη Πετρόπουλου που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αντωνόπουλου. Στο 52΄ ο Νίκος Κολοτούρος σούταρε δυνατά από πλάγια αριστερά και ο Τσάμπρας απέκρουσε με γροθιές και στο 72΄ ο Α.Ο.Μ. άνοιξε το σκορ.

Ο Πετρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Σταματελάτος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό όμως, η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου ισοφάρισε. Μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στο Δούλο και αυτός από τη γωνία της μικρής περιοχής έκανε το 1-1. Σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Παυλόπουλο για χέρι παίκτη της Νίκης στην αρχή της φάσης και αποβλήθηκε ο τεχνικός Άρης Ρουμελιώτης.

Με την επανέναρξη του αγώνα, ο Μπαρδούσης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, επειδή χτύπησε με το χέρι του τον Μούτσο στο κεφάλι, σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα. Ο Πετρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ξανά ο Σταματελάτος με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Οι «μπλε» του Τραγανού πίεσαν για την ισοφάριση και στο 83΄ ο Γιάννης Τσάμπρας απογειώθηκε στο δεξί του «Γ» και απέκρουσε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Νίκου Κολοτούρου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 85΄ και στις καθυστερήσεις ο Α.Ο.Μ. είχε δύο ευκαιρίες να κάνει το 3-1 στην κόντρα-επίθεση με τον Μπατζάκα και τον Μούτσο.

 

Μακρίσια: Τσάμπρας, Γ. Ηλιόπουλος, Αντύπας (90΄+ Μπακόπουλος), Διονυσόπουλος, Κύτταρης (46΄ Τσίτσος), Μπαλαούρας, Μούτσος, Καββαθάς, Σταματελάτος, Πετρόπουλος (88΄ Φ. Ηλιόπουλος), Μπατζάκας (90΄+ Μάζης).

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος (86΄ Καλογερόπουλος), Χ. Κολοτούρος (90΄ Σαραντούλιας), Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (80΄ Στ. Κολοτούρος), Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος