FOLLOW US: facebook twitter

Αχαϊκή-ΠΑΟ Βάρδας 0-0: Πήρε βαθμό, φωνάζει για τη διαιτησία

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας απέσπασε βαθμολογικό όφελος στην Αχαγιά, γεγονός που τον κρατά σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, που παρατάχτηκε χωρίς τον τραυματία Κωνσταντινίδη, είχε καλή απόδοση και δεν απειλήθηκε από αυτή του Αλέξη Γαβριλόπουλου. Μάλιστα φωνάζει για ένα πέναλτι κι ένα ακυρωθέν γκολ.

Στο 25΄ το σουτ του Χούσα από αριστερά έπεσε και μπλόκαρε ο Δρακόπουλος και στο 34΄ ο Αντωνόπουλος βρήκε το Σαμπανέι από αριστερά, αυτός έκανε παράλληλη  μπαλιά αλλά δεν βρέθηκε κανείς από τους συμπαίκτες του να πλασάρει.

Στο 42΄ είχαμε τη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΒ. Ο Λιόσης σούταρε, η μπάλα  κόντραρε, έφτασε στο Δημητρίου που έπιασε νέο σουτ, η μπάλα βρήκε στον χέρι του Σαμπανέι, αλλά ο διαιτητής Ρούσσος (Κορινθίας) δεν κατελόγισε την παράβαση.

 

Ακυρωθέν γκολ στο 65΄

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59΄ ο Λιόσης έδωσε στο Ντόμα, αυτός έκανε το δυνατό σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Και στο 65΄ ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΟΒ, γεγονός που έφερε νέες έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της ηλειακής ομάδας. Ο Γ. Πολίτης εκτέλεσε φάουλ, ο Λιόσης γύρισε τη μπάλα πριν αυτή βγει άουτ, με  κεφαλιά, προς το σημείο του πέναλτι και ο Ανδριέλος με  νέα κεφαλιά σκόραρε, αλλά ο βοηθός διαιτητής έδειξε πως η μπάλα είχε βγει άουτ πριν την κεφαλιά του Λιόση.

Με τη λήξη του αγώνα, είχαμε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ ανθρώπων των δύο ομάδων και κάποιων ποδοσφαιριστών, χωρίς όμως να ξεφύγει ιδιαίτερα η κατάσταση…

Τον ΠΑΟΒ ακολούθησαν στη γειτονική Αχαγιά 150 περίπου φίλαθλοι.

 

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Χαρίζι, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης, Πατάπης, Νικολόπουλος (86΄ Αποστολόπουλος), Σαμπανέι, Αντωνόπουλος (67΄ Μητρόπουλος).

Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης, Νικολόπουλος (21΄ λ.τρ. Καλογερόπουλος) , Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Μελετίδης (90΄+ Κουργιαλάς), Χούσα (86΄ Μάζης), Π. Πολίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος