FOLLOW US: facebook twitter

Αυλαία για το «Σύμφωνο Συμβίωσης»: Τελευταία παράσταση απόψε στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ από τον Ερασιτεχνικό θέατρο του Ομίλου Λεχαινών

Ημερομηνία: 16-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Με μια τελευταία εμφάνιση, ολοκληρώνει σήμερα στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ Λεχαινών, στις 8.30 το βράδυ,  τον κύκλο των παραστάσεών της, η πολύ επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Σύμφωνο Συμβίωσης» από το Ερασιτεχνικό θέατρο του  Ομίλου Λεχαινών. Μια κωμωδία που σκόρπισε το γέλιο στους θεατές μέσα από την παραληρηματική προσπάθεια μιας οικογένειας που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στην οικονομική κρίση.

Η όλη τους προσπάθεια φαντάζει ευτράπελη αλλά εν τέλει είναι αποτελεσματική. Είναι βέβαιο πως θα μας θυμίσει αρκετά «οικεία κακά» αλλά με μία πιο ανάλαφρη διάθεση. Και τα τέσσερα βράδια που παρουσιάστηκε η παράσταση, το ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ, γέμισε ασφυκτικά και η ομάδα χάρισε στιγμές ψυχαγωγίας στο κοινό.

Το ευφάνταστο σενάριο είναι δημιουργία του Σάκη Παναγιώταρου , ενώ την σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει η Ρούλα Ξαρχάκου σε μια πρώτη και πολλά υποσχόμενη συνεργασία με την Θεατρική ομάδα Λεχαινών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος