FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Κ.-Μακρίσια 0-6: Ελπίζει μόνο σε θαύμα!

Ημερομηνία: 16-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Μακρισίων δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 6-0 τον Ατρόμητο στα Καβάσιλα αλλά ελπίζει μόνο σε θαύμα για να παίξει στα πλέι-οφ. Δηλαδή να μην κερδίσει ο Ενιπέας την Α.Ε. Πηνείας την τελευταία αγωνιστική!  Στο 2΄ ο Αγγελος  Μούτσος με προβολή έκανε  το 0 – 1 και στο 4΄ ο Νίκος Σταματελάτος έγραψε το 0 – 2! Στο 22΄ ο  Χατζηαράπης σημείωσε το 0 – 3 που ήταν και το αποτέλεσμα του α΄ μέρους. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄, ξανά ο Ν. Σταματελάτος έγραψε το 0 – 4, για να έρθει στο 70΄ο Στέλιος Μπατζάκας με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, να κάνει το 0 – 5.  Το τελικό 0 – 6 διαμόρφωσε  στο 83΄με μακρινό σουτ ο Τσίτσος.

Ατρόμητος: Θεοδωρακόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Μαράτος, Καραβέλας, Γερασιμόπουλος (55΄ Π. Κορκός), Φωτόπουλος, Δημητρίου, Α. Κορκός, Κορισιάνος, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος.

Μακρίσια: Καρανικολός , Ηλιόπουλος (46’Μπατζάκας ), Μπακόπουλος(46΄Διονυσόπουλος), Καββαθάς, Τσίτσος, Αντύπας, Μούτσος, Χατζηαράπης (59 ’Βλαχόπουλος ), Κακολύρης, Σταματελάτος, Γκουβέρος(67΄Μπαλαούρας ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος