FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Κ.-Κουρτέσι 1-1: Ισοπαλία και παραίτηση Γαλάνη

Ημερομηνία: 27-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ατρόμητος Καβασίλων και ΑΠΟ Κουρτεσίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 χθες το απόγευμα στο ματς που ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας. Η ομάδα του Γιάννη Καραλάγα στο 15΄ είχε χαμένο τετ-α-τετ με το Ντίνο Καπώνη και προηγήθηκε στο 60΄ με τον ικανό σκόρερ, από λάθος του Μουσερή, για να ισοφαρίσει ο Ατρόμητος στο 63΄ με σουτ του Κορκού, από κόρνερ του Γεωργόπουλου.

Ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη όταν ο Πέτρος Τσουκαλάς στο 80΄ βγήκε τετ-α-τετ, απέκρουσε ο Ψυχογιός και στην επαναφορά σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Μετά τη λήξη του αγώνα, παραιτήθηκε ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, Αλέξης Γαλάνης και υπηρεσιακό δίδυμο αναλαμβάνουν οι Κωστόπουλος-Μουσερής.

 

Ατρόμητος Κ.: Καρασούλας, Χατζηγιάννης (46΄ Π. Τσουκαλάς), Δημητρίου, Κωστόπουλος, Μουσερής, Γκίνης, Παπαδόπουλος (90΄λ.τρ.  Αθανασούλης), Μπάχα (62΄ Κορκός), Ντούγκας, Γεωργόπουλος, Καλουτάς.

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Γ. Σωτηρόπουλος (79΄ Α. Καπώνης), Κόστα, Κουρλός, Λυκουργιώτης, Κωστόπουλος, Καρακίτσος (86΄ Κουργιαλάς), Κουλούρης, Κ. Καπώνης, Γερ. Σωτηρόπουλος (68΄ Κόσκορης).

 

Ο Ατρόμητος ευχαριστεί Τσουκαλά

Η διοίκηση του Ατρόμητου Καβασίλων ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Πέτρο Τσουκαλά που αφιλοκερδώς αγωνίζεται στην ομάδα μας, παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από άλλες ομάδες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος