FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Καβασίλων-Ολυμπιακός Σαβαλίων 0-1: Ερυθρόλευκη προέλαση!

Ημερομηνία: 09-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων συνέχισε την προέλασή του στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Κέρδισε δίκαια 1-0 στα Καβάσιλα τον Ατρόμητο και έκανε το 4 στα 4. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυσοίωνα για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 3ο λεπτό έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Παναγιώτης Κωστόπουλος.

Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την ομάδα του Αλέξη Γαλάνη, στο 30΄, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπάχα, ο οποίος στη φάση αυτή ανέτρεψε εντός περιοχής το Νίκο Μπουγονικολό. Το πέναλτι όμως δεν αξιοποιήθηκε από τον Χοτζάι (απέκρουσε ο Κολλίντζας). Τελικά, στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου ο Κολτσίδας σκόραρε με πλασέ για το 0-1, μετά από γύρισμα του Καράμπελα.

Στο β΄ μέρος, ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και όντας με 10 παίκτες άφησε μεγάλους κενούς χώρους, αλλά οι ερυθρόλευκοι του Γιάννη Δούμα ήταν απελπιστικά άστοχοι στην τελική προσπάθεια και το παιχνίδι τελείωσε 0-1. Ο Ατρόμητος φωνάζει για την πρώτη κάρτα στον Μπάχα στο 18΄.

 

Ατρόμητος Κ.: Κολλίντζας, Χατζηγιάννης, Δημητρίου (55΄ Παπαδόπουλος), Κωστόπουλος (3΄ λ.τρ. Αθανασούλης-72΄ Ζωγόπουλος), Μουσερής, Καλουτάς, Ραυτόπουλος, Γκίνης, Ντούγκας, Μπάχα, Γεωργόπουλος (69΄ Κορκός).

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Χοτζάι, Σαββανίδης, Μ. Μαρκόπουλος, Ν. Μπουγονικολός, Χ.Μαρκόπουλος (80΄ Γεωργίου-90΄ Θ. Τσακοπιάκος), Τσουκαλάς, Κ. Τσακοπιάκος, Καράμπελας, Αντωνόπουλος (70΄ Αβραμόπουλος), Κολτσίδας (75΄ Λαμπρόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος