FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Καβασίλων- Αίας Γαστούνης 3-2

Ημερομηνία: 17-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kavasila

Σπουδαίο «τρίποντο» με ανατροπή

Μία ακόμη νίκη, την τρίτη σε πέντε αγώνες, σημείωσε ο Ατρόμητος, που στην έδρα του επικράτησε με 3-2 του αξιόμαχου Αίαντα Γαστούνης, ο οποίος από την πλευρά του παραμένει ουραγός της βαθμολογικής κατάταξης, καθώς δεν έχει ακόμα αποσπάσει ούτε βαθμό.

Ωστόσο, ο «Άγιαξ» ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το ματς του κυπέλλου (όταν γνώρισε βαριά ήττα αποκλεισμό από την Θύελλα Καρδαμά) και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 10’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κανελλόπουλου. Όμως στο 19’ με αυτογκόλ του Δημητρίου ήρθε η ισοφάριση (1-1), ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ολική ανατροπή όταν οι Καφούσιας και Καραπάνος με δύο γκολ έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με το σκορ υπέρ της ομάδας τους 3-1. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Γαστούνης στην επανάληψη ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 με τον Τσώλο στο 50’, ενώ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, αφού από το 60’ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γ. Παπαδόπουλου.

Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αντωνόπουλος, Δημητρίου, Μενίκου, Γιαννόπουλος, Μπίλιας (70’Κορκός), Ι. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος (75’ Αντωνάτος), Καραπάνος (60’ Μαργαρώνης), Καφούσιας, Μπουρούκης, Μπαρλέτης.

ΑΙΑΣ: Τσαμπάς, Κώστας, Σταματάτος (46’ λ.τρ. Λούρμπας), Παπαστεργίου, Κανελλόπουλος (75’ Κορισιάνος), Τσώλος, Γρίβας, Δημητρίου, Κουλούρης (46’ λ.τρ. Λούσκος), Καλογερόπουλος, Αθανασακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος