FOLLOW US: facebook twitter

Ασύλληπτη τραγωδία στην καρδιά της Αμαλιάδας – Δύο νεκροί σε τροχαίο στην οδό Αρχ. Ήλιδος

Ημερομηνία: 05-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

troxaio-nekroi-amal1

Δεν το χωρά ο νους αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αμαλιάδας. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό. Ο 49χρονος δικυκλιστής και ο 88χρονος πεζός, έχασαν τη ζωή τους σχεδόν ακαριαία. Έντονος είναι ο προβληματισμός στην τοπική κοινωνία που συγκλονίστηκε από τα όσα συνέβησαν σε ένα τόσο κεντρικό σημείο, που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επικίνδυνο όμως φαίνεται να κρύβει παγίδες…

troxaio-nekroi-amal4Το τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 8,30 το βράδυ. Επί της οδού Αρχ. Ήλιδος εκινείτο ο 49χρονος Γιώργος Μαχαίρας του Αντωνίου, 49 ετών με τη μηχανή του. Λίγα μέτρα μετά τη συμβολή με την οδό Θεμιστοκλέους, ο 88χρονος Θεόδωρος Γιαννόπουλος του Γρηγορίου, 88 ετών, επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την οδό Αρχ. Ήλιδος. Ο 49χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και παρέσυρε τον ηλικιωμένο, κάτω από τους τροχούς της μηχανής. Το χτύπημα στο κεφάλι για τον 88χρονο αποδείχθηκε μοιραίο και εξέπνευσε στον τόπο. Ο 49χρονος από τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας με τον ηλικιωμένο, εκτινάχθηκε στον αέρα και έπεσε με την σπονδυλική του στήλη, σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων, πάνω στα μεταλλικά κολωνάκια που καθορίζουν τα όρια του ποδηλατόδρομου παράλληλα με το δρόμο. Τα τραύματά του ήταν θανάσιμα, αφού στιγμές αργότερα κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, εξέπνευσε.

troxaio-nekroi-amal2

Το τροχαίο αυτό δυστύχημα συγκλόνισε πραγματικά την πόλη της Αμαλιάδας. Κανείς δεν περίμενε πως στο κέντρο της πόλης, σε έναν από τους πιο γνωστούς και εμπορικούς δρόμους της Αμαλιάδας, θα μπορούσαν να χάσουν τη ζωή τους δύο συνάνθρωποι τους και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. Κάποιοι σχολίασαν το θέμα με τα μεταλλικά κολωνάκια του ποδηλατόδρομου, λέγοντας πως ποιο ασφαλές θα ήταν να είχαν τοποθετηθεί πλαστικές κορίνες. Αυτό πέρα από το τραγικό της υπόθεσης είναι ένα θέμα που θα πρέπει να ανοίξει το επόμενο διάστημα από τους αρμόδιους. Για το δυστύχημα διενεργεί προανάκριση στο Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.

troxaio-nekroi-amal3


Σχόλιο για "Ασύλληπτη τραγωδία στην καρδιά της Αμαλιάδας – Δύο νεκροί σε τροχαίο στην οδό Αρχ. Ήλιδος"

  1. Ο/Η Σάκης λέει:

    Τα κολωνάκια μας φταίνε. Περί ταχύτηος ουδείς λόγος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος