FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Βλαχιώτη-ΠΑΟ Βάρδας 4-0: Κατέρρευσε μετά την αποβολή

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας όσο έπαιζε με 11 εναντίον 11, άντεχε στην πίεση του πρωτοπόρου Αστέρα Βλαχιώτη. Από το 52΄ και μετά που αποβλήθηκε ο Δημητρίου με 2η κίτρινη κάρτα, κατέρρευσε φυσιολογικά καθώς είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ ποιοτική ομάδα. Ηττήθηκε 4-0 και κοιτάζει τα επόμενα κρίσιμα ματς που ακολουθούν. Στο α΄ μέρος, οι πράσινοι του Ηλία Φωτόπουλου στάθηκαν καλά, έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Καπούταγλη και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52΄ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι (στα όρια της μεγάλης περιοχής) και στη φάση αυτή δέχτηκε 2η κίτρινη και αποβλήθηκε ο Δημητρίου. Στην εκτέλεση του πέναλτι από τον Σταμόγιαννο απέκρουσε σε κόρνερ ο Καπούταγλης και στην εκτέλεσή του έγινε το 1-0 με τον Σαμπατάκο. Στο 65΄ ο Σαραντόπουλος έκανε το 2-0, στο 70΄ ο Τσουκαλάς το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γεμιστός στο 73΄. Στο 81΄ ο Καρούτης είχε ένα πολύ καλό σουτ έξω από τη περιοχή που  απέκρουσε στο «Γ» ο Μπέμπης. Με τη λήξη του αγώνα, αντίκρισε 2η κίτρινη (κόκκινη) για διαμαρτυρία ο Γιώργος Πολίτης.

 

Αστέρας Βλαχιώτη: Μπέμπης, Σαμπατάκος (64΄ Μπερδούσης), Βλάχος, Παναγόπουλος (46΄ Λειμονίτης), Μπριλάκης, Τσιμικλής, Τσουκαλάς (73΄ Λιναρδάκος), Σαραντόπουλος, Γεμιστός (88΄ Χελιώτης), Σταμόγιαννος, Χρήστου.

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Παλιάτσας, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Καρούτης, Γ. Πολίτης (75΄ Θ. Νικολόπουλος), Καλογερόπουλος (46΄ Ντόμας), Μελετίδης (53΄ Σιδέρης), Κωνσταντινίδης (78΄ Πρίφτης), Π. Πολίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος