FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Βλαχιώτη-Πανηλειακός 1-1: Μπορούσε τη νίκη…

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός όπως παρατάχθηκε χθες στο γήπεδο της Σπάρτης.

 

Είχε δοκάρι στο 77΄ με τον Γιάννη Γκοτσούλια

Ο Πανηλειακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στη Σπάρτη με τον δυνατό Αστέρα Βλαχιώτη, μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους του που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Λακωνίας και αν ήταν πιο προσεχτικός θα μπορούσε να επιστρέψει ακόμα και με το τρίποντο.

Στο α΄ ημίχρονο, ο Αστέρας μπήκε δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό ο Μικελάτος είχε κεφαλιά άουτ. Στο 16’ το σουτ του Γεμιστού πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 18’ ο Καπετανάκης απέκρουσε σουτ του Στεργίου.

Στο 33’ ο τεχνικός του Πανηλειακού Γιώργος  Κούτσης πέρασε στο παιχνίδι τον Μπουρλάκη στη θέση του Σέχου και οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν στο 35΄  με σουτ του Νιφορόπουλου που πέρασε άουτ  και στο 38΄ με κεφαλιά του Κρεββατά που μπλόκαρε ο Παλιούρας.

Στην επανάληψη τα γκολ

Στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκοι ήταν σαφώς καλύτεροι από τον αντίπαλό τους  και προηγήθηκαν στο 57’. Ο Σωτηρόπουλος έβγαλε  σέντρα και ο Κρεββατάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παλιούρα για το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα όμως ο Μικελάτος με κοντινή προβολή μετά από σύγχυση στην περιοχή του Πανηλειακού, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι ερυθρόλευκοι έψαξαν το νικητήριο και στο τελευταίο τέταρτο απώλεσαν δύο ευκαιρίες για γκολ.  Στο 77’ ο Γκοτσούλιας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 86’ ο Μπουρλάκης νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Κώστα Παλιούρα.

Αστέρας Βλ. : Παλιούρας, Τσουκαλάς, Κόντης, Ίλιεφ, Μπριλάκης (62′ Κατσικάς), Τσιμικλής, Ψιάνος (88’ Σαρίδης), Σταμογιάννος, Γεμιστός (80′ Μαναρίτσας), Μικελάτος, Χρήστου

Πανηλειακός: Kαπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (90’ Γεωργακόπουλος), Σέου (33′ Μπουρλάκης), Κρεββατάς (80’ Μπουρνέλης), Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος (67’ Χατζηστάμου)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος