FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Συνεχίζει όπως είναι

Ημερομηνία: 02-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεν πραγματοποίησε άλλη μεταγραφή ο Αστέρας-«Όχι» για Γαστούνη

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και ο Αστέρας δεν πραγματοποίησε άλλη μεταγραφή και δη επιθετικού που ήταν στις σκέψεις του τεχνικού Τίμου Καβακά και της διοίκησης. Οι «βυσσινί» θα πορευτούν όπως είναι, διαθέτοντας πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και βάθος στον πάγκο, με τη διοίκηση να έχει ενισχύσει πάρα πολύ την ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο που τελείωσε.

Αν παραστεί ανάγκη, ο αμαλιαδίτικος σύλλογος θα ενισχυθεί κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να πορευτεί δυνατά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στη Football League. Άλλωστε, αυτός είναι και ο στόχος, ο Αστέρας να βρεθεί στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία και οι διοικούντες θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να επιτευχτεί ο στόχος.

Δεν παίρνει άδεια το γήπεδο Γαστούνης

Στο γηπεδικό, δεν μπορεί να εξασφαλιστεί άδεια για το γήπεδο της Γαστούνης, ώστε εκεί να δοθεί ο αγώνας με την Αχαϊκή, στις 12 Νοεμβρίου, για να μην πατηθεί ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου Αμαλιάδας για εύλογο χρονικό διάστημα, καθώς βρίσκεται σε κακή κατάσταση και γίνονται εργασίες συντήρησης εδώ και δέκα μέρες περίπου. Πλέον, οι εναλλακτικές που υπάρχουν είναι το Στάδιο Πύργου και της Βάρδας αλλά το πιο πιθανό είναι να διεξαχθεί το παιχνίδι στο Στάδιο Αμαλιάδας. Πάντως, οι προσπάθειες της διοίκησης να βρεθεί εναλλακτικό γήπεδο θα συνεχιστούν…

Προπονήσεις στον Αμπελόκαμπο

Κατά τα άλλα, προπονήσεις γίνονται πλέον στο γήπεδο του Αμπελοκάμπου, μετά την παραχώρηση του γηπέδου από τον Δήμο. Ήδη οι παίκτες του Τίμου Καβακά, αφού επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις από το διήμερο ρεπό, πραγματοποίησαν τις προπονήσεις τους εκεί, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν το βοηθητικό της Αμαλιάδας, το οποίο βρίσκεται και αυτό σε άσχημη κατάσταση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος