FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Ολυμπιακός Σαβαλίων 1-0: Με Τόρες στους «8»

Ημερομηνία: 25-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας έστω και δύσκολα νίκησε 1-0 τον μαχητικό Ολυμπιακό Σαβαλίων, χθες στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε αρκετούς βασικούς αλλά δεν έφτασαν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στο α΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 34΄ η σέντρα-σουτ του Μπουτσικάκη κατέληξε στο δοκάρι και αφού βρήκε τη μπάλα ο γκολκλίπερ του Ολυμπιακού Κώστας Κόλλιας. Το γκολ της πρόκρισης ήρθε στο 57΄ με τον Κέρι να σεντράρει από δεξιά και τον Ντιέγκο Τόρες να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να κάνει το 1-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ολυμπιακός, που στάθηκε πολύ καλά, ανέβηκε πιο ψηλά για να ισοφαρίσει και στο 70΄ ο Σταυρούλιας σούταρε από αριστερά, λίγο έξω από την περιοχή και  απέκρουσε ο Βλάχος σε κόρνερ. Στο 90΄ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Σαββανίδη ως οφσάιντ.

 

Αστέρας: Βλάχος, Παγώνης, Μπουτσικάκης, Αρβανίτης, Κασνέτση, Ενγκουέμ, Κυριάκος, (85′ Μπανούσης), Σταθάτος (46′ Κέρι),  Μπαρμπαρούσης, Τόρες, Αντωνόπουλος (65′ Παπαδόπουλος).

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Κ. Τσακοπιάκος, Κολτσίδας, Χ. Μαρκόπουλος, Καράμπελας, Σταυρούλιας, Καλουτάς (46′ Λαμπρόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος