FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Λουτράκι 3-0

Ημερομηνία: 17-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Αυτός ήταν Αστέρας!

*** Αναμορφωμένοι οι «βυσσινί» στο ντεμπούτο του Μ. Βλάχου

Την πρώτη του φετινή νίκη, έστω και στο πλαίσιο του κυπέλλου Γ’ Εθνικής, πανηγύρισε ο Αστέρας, ο οποίος στην Αμαλιάδα επικράτησε με 3-0 του Λουτρακίου στο ντεμπούτο του Μιχάλη Βλάχου στην τεχνική του ηγεσία. Έτσι οι «βυσσινί» πήραν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, εκεί όπου θα υποδεχτούν τον Παναρκαδικό.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας παρουσιάστηκε αναμορφωμένος, με τον Μιχ. Βλάχο να προσπαθεί εξ αρχής να περάσει την δική του φιλοσοφία, που στο ξεκίνημα τουλάχιστον φαίνεται ότι οι παίκτες του την ενστερνίστηκαν.

Η εικόνα του αγώνα

Σ’ ένα ματς χωρίς φάσεις στο α’ ημίχρονο, πλην ενός καλοχτυπημένου φάουλ του Μπράβου στο 45’, που έδιωξε ο Μανδρώρος σε κόρνερ, στην επανάληψη οι «βυσσινί» ανέβασαν στροφές και στο 60’ ήρθε η δικαίωση, όταν από προσπάθεια του Παρασκευόπουλου ο Σταθάτος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε για το 1-0.

Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο 66’ ο Τσιώλης με εξουδετερωμένο τον Τσάμη απέτυχε, ενώ στο 74’ είχαν δοκάρι με τον Γεωργούλια. Την ίδια στιγμή το Λουτράκι, που πίεζε για την ισοφάριση, άφηνε ανοιχτούς χώρους και στο 75’ παρ’ ολίγον να έρθει το δεύτερο γκολ του Αστέρα από αυτογκόλ του Μπριλάκη, έπειτα από σέντρα του Παρασκευόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα όμως οι «βυσσινί» δεν χαρίστηκαν, καθώς ο Αντωνόπουλος κέρδισε πέναλτι κι από τα έντεκα βήματα ο Μπράβος δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-0. Ενώ αμέσως μετά ο Γιώργος Σταθάτος με πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 3-0 εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών.

Ήταν μια μεγάλη νίκη για τον Αστέρα, κυρίως μεγάλη νίκη από πλευράς ψυχολογίας, που δίνει στους Αμαλιαδίτες το δικαίωμα να κοιτάζουν με άλλο… μάτι την συνέχεια.

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσάμης (87΄Βλάχος), Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Μπράβος, Μπουζούρας, Σταθάτος, Δούλος, Μελετίδης (67’ Παπουτσής), Μπαρμπαρούσης (83’ Μητρόπουλος), Παρασκευόπουλος.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μανδώρος, Νικολάου, Λάιος, Σιώκος, Μπριλάκης, Τσώκος (83’ Βαλκάνος), Τσιώλης (76’ Γεωργούλιας), Μάγγος, Κωββαίος, Ζερβός (83’ Παππάς), Παπαναστασίου.

Μαρία Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος