FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Για το 6 στα 6 με Αχαϊκή

Ημερομηνία: 10-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο της ομάδας

Ο Αστέρας έχει ξεκινήσει με το απόλυτο των νικών στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και την Κυριακή στις 3μ.μ. περιμένει  την Αχαϊκή για να κάνει το 6 στα 6 και να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του (είναι στο +6). Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου και ο Αστέρας απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να στηρίξουν δυναμικά τους ποδοσφαιριστές.

«Την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι, είναι η στιγμή όλοι οι φίλαθλοι να βρεθούν κοντά στους πρωτοπόρους του πέμπτου ομίλου, να χειροκροτήσουν την ομάδα που με την πορεία της μας κάνει όλους περήφανους και να τη στηρίξουν, ώστε να φτάσει στην έκτη συνεχόμενη νίκη. Ο Αστέρας μας, μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, βρίσκεται ξανά τόσο ψηλά και ο κόσμος του πρέπει όπως παλιά, να βρεθεί ξανά στο πλευρό του…

Κάθε παιχνίδι είναι ένα βήμα μπροστά, κάθε μια αναμέτρηση μια ιστορική ευκαιρία ο Αστέρας μας να βρεθεί ένα βήμα ψηλότερα. Την Κυριακή το μεσημέρι στις 3μ.μ. απέναντι στην Αχαϊκή, όλοι στο γήπεδο, όλοι κοντά στον Αστέρα μας, για το 6χ6. Δεν πρέπει κανένας να λείψει», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση των βυσσινί.

Στα αγωνιστικά ο Κουμπαρούλης που ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση, θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή, σε αντίθεση με τον Σταθάτο που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν αναμένεται να αγωνιστεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος