FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Αχαϊκή 2-2: Τον πλήγωσε ένα δικό του παιδί!

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φάση από το παιχνίδι, με πρωταγωνιστές τους Κέρι, Αντωνόπουλο.

 

Ο Θανάσης Αντωνόπουλος ισοφάρισε 2-2 κι έκοψε τους πρώτους βαθμούς από τον Αστέρα

Ένα δικό του παιδί, ο Θανάσης Αντωνόπουλος ή «Φίγκο» όπως χαρακτηριστικά τον φωνάζουν από μικρό στην Αμαλιάδα, πλήγωσε τον Αστέρα στο χθεσινό παιχνίδι με την Αχαϊκή, ισοφαρίζοντας 2-2 στο 59΄, που ήταν και το τελικό σκορ. Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους «βυσσινί», μπροστά σε 800 περίπου φιλάθλους, εκ των οποίων 50 από την Κ. Αχαγιά.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με ένα «κεραυνό» του Κέρι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άνοιξε το σκορ στο 6΄. Τρία λεπτά μετά όμως η Αχαϊκή ισοφάρισε. Με ωραία-κομπίνα σε φάουλ, πέρασε η μπάλα μέσα στην περιοχή του Αστέρα και ο Καραγιάννης με πλασέ από κοντά, έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 24΄ η ηλειακή ομάδα κέρδισε πέναλτι με τον Μαρουκάκη, σε ανατροπή του από τον Δρακόπουλο και ενώ ο επιθετικός του Αστέρα έβγαινε τετ-α-τετ με τον Δρακόπουλο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κέρι, γράφοντας το 2-1 και πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς. Ο Αστέρας συνέχισε να υπερέχει στο α΄ ημίχρονο και στο 36΄ο Μαρουκάκης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Δρακόπουλος αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 39΄ είχαμε νέο τετ-α-τετ του Μπαρμπαρούση και στο 42΄ χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κέρι δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε, επωφελήθηκε ο Μαρουκάκης αλλά το πλασέ του, απέκρουσε ο Δρακόπουλος σε κόρνερ.

Ισοφάριση από τον «Φίγκο»

Ο Αστέρας στην επανάληψη, δεν ήταν τόσο καλός και η κακή αμυντική λειτουργία έφερε το 2-2 στο 59΄, με πλασέ του Θανάση Αντωνόπουλου, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ, εις ένδειξη τιμής για τη βυσσινί φανέλα, την οποία φόραγε 15 χρόνια και μάλιστα τα τελευταία χρόνια ήταν και αρχηγός! Από και κει πέρα η Αχαϊκή ταμπουρώθηκε στην άμυνα, ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν έδινε τη δυνατότητα να αναπτυχθεί σωστά ο Αστέρας και μόνο δύο μακρινά σουτ έμελε να απειλήσουν την εστία των Αχαιών. Στο 75΄ σε απευθείας φάουλ του Κέρι (άουτ) και στο 88΄ σε ένα σουτ του Παπαδόπουλου στην κίνηση που επίσης δεν είχε τύχη. Οι βυσσινί την προσεχή Κυριακή πάνε στον Πύργο να κοντραριστούν με τον Πανηλειακό, στο πρώτο ηλειακό ντέρμπι του 5ου Ομίλου.

 

Αστέρας : Καβουσάκης, Μπουζούρας Μπουτσικάκης, Σταθάκης (70′ Παπαδόπουλος), Αρβανίτης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (55′ Κασνέτσι), Ρόβας (73′ Ν’Γκουέμ), Μαρουκάκης, Κέρι, Τόρες (63′ Κυριάκος)

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Σαμπανέι, Αλμπάνης (46′ Χαρίζι), Αντωνόπουλος (73′ Σταυρόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος