FOLLOW US: facebook twitter

Από την …τάξη στο Νοσοκομείο Κρεστένων

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Στην τελική ευθεία μαθαίνω ότι βρίσκεται η τοποθέτηση αναπληρωτή Διοικητή στο Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Κρεστένων καθώς έχει ήδη επιλεγεί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το  Υπουργείο Υγείας, ο Ιωάννης (Άκης) Χουζούρης από την Αρκαδία, ο οποίος σύντομα θα αναλάβει καθήκοντα.

Ο κ. Χουζούρης, έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς είναι απόφοιτος της σχολής ΑΣΕΤΕΜ ΣΕΛΕΤΕ με δίπλωμα Εκπαιδευτικού Τεχνολόγου Ηλεκτρονικού Μηχανικού και της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ενώ έχει και Μάστερ στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημόσιων Υπηρεσιών, Δημόσιων Οργανισμών και Επιχειρήσεων. Είναι διορισμένος ως εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και από το 2015 είναι Διευθυντής στο 1ο ΕΠΑΛ Άστρους.

Το ερώτημα ωστόσο παραμένει για το τι ακριβώς μπορεί να εξυπηρετεί η τοποθέτηση αναπληρωτή διοικητή σε μια αποκεντρωμένη μονάδα υγείας- ένα Κέντρο Υγείας- που βάσει του σχεδίου αναδιάρθρωσης του υγειονομικού χάρτη της Ηλείας, αναφέρεται ως μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος