FOLLOW US: facebook twitter

Από την Ινδία στην Ολυμπία

Ημερομηνία: 15-10-2016 | Συντάκτης:

olympia-india2Τουριστικοί πράκτορες και Δ/ντές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων χθες στο δήμο

-Επισφράγιση της συνεργασίας τους με την άφιξη 3.000 μαθητών – φοιτητών στην περιοχή

Στα πλαίσια της ανάδειξης και της τουριστικής προβολής της Αρχαίας Ολυμπίας  πραγματοποιήθηκε την χθες στο Δημαρχείο της πόλης  συνάντηση-συζήτηση του Δήμαρχου κ. Θύμιου Κοτζιά με δέκα τουριστικούς πράκτορες και διευθυντές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από την Ινδία.
Η συνάντηση έγινε  σε άριστο κλίμα με όλες τις πλευρές να δηλώνουν την ειλικρινή τους διάθεση για μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία, η οποία και θα ξεκινήσει από την επόμενη τουριστική περίοδο με την επίσκεψη και διαμονή στην περιοχή τουλάχιστον 3.000 μαθητών και φοιτητών από την χώρα της Ινδίας.

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας στον σύντομο χαιρετισμό του αφού παρουσίασε τα σημαντικά ιστορικά, μορφολογικά και πολιτισμικά στοιχεία της περιοχής δήλωσε πως με την αγαστή συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού και σε κλίμα εξωστρέφειας και επαγγελματισμού μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη μέσα από το στοχευμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου μας και τις δράσεις των επαγγελματιών και φορέων.

olympia-india1

Όλοι οι τουριστικοί πράκτορες και διευθυντές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις ομορφιές της περιοχής μας, για την φιλοξενία και την ζεστασιά των κατοίκων και δήλωσαν λάτρεις του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

Στην συνάντηση συμμετείχε και  ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Δεββές ενώ τον Σύλλογο Ξενοδόχων, ο ποίος και φιλοξενεί την αντιπροσωπεία των Ινδών, εκπροσώπησε ο Γραμματέας του Συλλόγου κ Γιάννης Μαμούσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος