FOLLOW US: facebook twitter

Από την Ζαχάρω στο… Ζαμπέτα!: Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων στην πρώτη εκδρομή για το 2018 είδε θέατρο στην Αθήνα

Ημερομηνία: 19-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Την πολυσυζητημένη θεατρική παράσταση «ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΖΑΜΠΕΤΑ» που σπάει ταμεία στην Αθήνα, παρακολούθησαν το Σάββατο το απόγευμα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Φιλοπροόδων Ζαχάρως καθώς και της Χορωδίας τους. Ο προσανατολισμός της πρώτης τους εκδρομής για την νέα χρονιά, ήταν φυσικά θεατρικός, αφού και ο Σύλλογος Φιλοπροόδων έχει όπως είναι γνωστό την δική του θεατρική ομάδα όπου ανεβάζει αξιόλογες παραστάσεις.

Μεγάλη και ωραία παρέα, υπέροχη όπως είπαν παράσταση που τους ενθουσίασε και οι Ζαχαραίοι συνδύασαν το θέατρο με τα ψώνια στην Αθήνα και την ευκαιρία να απολαύσουν καφέ και φαγητό εκτός των… τειχών!

Η παράσταση «ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΖΑΜΠΕΤΑ» που παίζεται στο θέατρο Αλίκη, είναι ένα μεγάλο αφιέρωμα στη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα, αποτελεί φόρο τιμής στον αυτοδημιούργητο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, στον ορίτζιναλ μάγκα, που ευτύχησε να αποκτήσει το μεγαλύτερο φαν κλαμπ της εποχής του: Την Ελλάδα ολόκληρη, ανεξάρτητα από ηλικίες και κοινωνική τάξη. Εξαιρετικές όπως μας είπαν ήταν και οι ερμηνείες των ηθοποιών, όπως του Πέτρου Χαλκιά, της Βίκυς Σταυροπούλου, του Λευτέρη Ελευθερίου και των υπόλοιπων μελών του θιάσου.

Τέλος να πούμε ότι ο  Σύλλογος Φιλοπροόδων Ζαχάρως θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στο cafe Fαλείων και ώρα 11:30 το πρωί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος