FOLLOW US: facebook twitter

ΑΠΟ Κουρτεσίου – Σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία υπέστη το γήπεδό του!

Ημερομηνία: 11-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kourtesi1

Ευελπιστούν σε βοήθεια του Δήμου

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά το γήπεδο Κουρτεσίου χτυπήθηκε από τις καιρικές συνθήκες! Αποτέλεσμα να καταρρεύσει σχεδόν όλη η περίφραξη στην δυτική πλευρά του γηπέδου!

Μόνη ελπίδα πλέον είναι η βοήθεια  από τον Δήμο αφού οι άνθρωποι του χωριού έχουν εξαντληθεί οικονομικά! Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο για την εξεύρεση λύσης σε αυτό το σημαντικό πρόβλημα καθώς και για την κατασκευή της πολυπόθητης εξέδρας που έχει γίνει “γεφύρι της Άρτας” για μας!

kourtesi

Οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν, ότι αυτή την φορά θα στηριχτεί η ομάδα που εκπροσωπεί τον Δήμο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του τοπικού ποδοσφαίρου τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Ικανοποίηση για εμφάνιση με Πανηλειακό

Από εκεί και πέρα, στις τάξεις του ΑΠΟΚ υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση κόντρα στον Πανηλειακό, παρότι η ομάδα γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα. Μάλιστα, η ομάδα του Δημήτρη Κουρή άφησε άριστες εντυπώσεις, ενώ κατάφερε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους» στα ίσια και να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστεί Πανηλειακό και φιλάθλους

Η ομάδα ευχαριστεί τον Πανηλειακό για την άψογη φιλοξενία, επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, και του εύχεται γρήγορη επιστροφή στη θέση που ανήκει!! Επίσης ευχαριστεί όλους τους φίλους που ακολούθησαν και ενίσχυσαν την ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος