FOLLOW US: facebook twitter

Αποτυπώθηκαν τα όρια των οικισμών από το Δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 16-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Αντιρρήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα

Στην ανακοίνωση ότι ο Δήμος Πύργου ολοκλήρωσε τη διαδικασία αποτύπωσης, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, των ορίων των οικισμών του άρθρου 23 του Ν.3889/2010 του Δήμου Πύργου, στα ενιαία χαρτογραφικά υπόβαθρα που χρησιμοποιούνται στην κατάρτιση των δασικών χαρτών, προχώρησε χθες ο αντιδήμαρχος Διονύσης Μπέλτσος.

Όπως τονίζει, κατόπιν επικοινωνίας με την αρμοδια υπηρεσία του Εθνικού Κτηματολογίου (ΕΚΧΑ Α.Ε.) τους έγινε γνωστό ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θ’ αναρτήσουν την εργασία του Δήμου στα χαρτογραφικά υπόβαθρα που χρησιμοποιούνται στην κατάρτιση των δασικών χαρτών, ώστε οι πολίτες του Δήμου να υποβάλλουν τις αντιρρήσεις τους έως την καταληκτική ημερομηνία της 27-7-17.

«Ο Δήμος Πύργου ευχαριστεί θερμά τα τοπικά συμβούλια, τους προέδρους των κοινοτήτων, τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο (Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση) για την άμεση ανταπόκρισή τους και την καθοριστική συμβολή τους στην περαίωση της διαδικασίας.

Ευχαριστούμε επίσης το Τ.Ε.Ε. και ειδικότερα στον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Ελλάδας κ. Βασίλειο Αϊβαλή, στον πρόεδρο του τοπικού τμήματος Ν. Ηλείας κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους και την σημαντική βοήθεια που προσέφεραν στις Υπηρεσίες μας, με τη σύσταση ομάδας μελέτης για την ηλεκτρονική εφαρμογή των ορίων των οικισμών του Δήμου μας.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει η ομάδα μελέτης του Τ.Ε.Ε. αποτελούμενης από την κ. Παρασκευή Θεοδωροπούλου (Τοπογράφο Μηχανικό) και τον κ. Θεόδωρο Χριστόπουλο (Πολιτικό Μηχανικό ) που κατάφεραν να εκπονήσουν με ζήλο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και έναντι συμβολικής αμοιβής μία άρτια επιστημονικά εργασία.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους ιδιώτες Μηχανικούς που συνεισέφεραν με το ενδιαφέρον τους και τις γνώσεις τους στην ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος