FOLLOW US: facebook twitter

«Απολυμένη» με την Κατερίνα Διδασκάλου το Σάββατο στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 24-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

apolumeni-didaskalou-afisa

Tο Σάββατο 28 Ιανουαρίου σε δύο παραστάσεις

Μετά την τεράστια επιτυχία του έργου «Η πόρνη από πάνω» η Κατερίνα Διδασκάλου επιστρέφει στην Αμαλιάδα στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο με το έργο «Απολυμένη» του ίδιου συγγραφέα, Αντώνη Τσιπιανίτη, σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη.

Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται μια δημοσιογράφο την Μαριέτα που εργάζεται ως κοσμικογράφος σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό. Η στήλη της θεωρείται κορυφαία στο είδος της. Η ζωή της είναι γεμάτη λάμψη, πάρτι, ταξίδια. Και μια μέρα απολύεται… Όλες οι «πόρτες» κλείνουν, το τηλέφωνο σιωπά.

Η Μαριέτα ολομόναχη, χωρίς στήριξη από πουθενά, αγωνίζεται να επιβιώσει. Καθώς η μοναξιά και η πείνα την κυκλώνουν, συνειδητοποιεί πως πριν απολυθεί από τη δουλειά της ήταν απολυμένη από τον ίδιο της τον εαυτό, από την ίδια της την ζωή που την διέσχισε σαν υπνοβάτρια χωρίς να γνωρίζει ποιά είναι, τι θέλει, τι πραγματικά έχει ανάγκη. Και τότε όλα αλλάζουν.

Μια εξαιρετική παράσταση, που μπορείτε να απολαύσετε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 6.30μμ (απογευματινή) και στις 9.00μμ (βραδινή). Τιμή εισιτηρίου:  12 ευρώ –  Προπώληση 10 ευρώ, Φοιτητικά – ανέργων: 10 ευρώ, Διάρκεια παράστασης: 1 :30’ χωρίς διάλειμμα, Πληροφορίες – κρατήσεις: 6944 565874, Προπώληση: Βιβλιοπανόραμα (Ερμού & Αθ. Διάκου 4).

Συντελεστές

Παίζει: Κατερίνα Διδασκάλου
Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης
Σκηνικά. Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα
Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Μουσική: Κώστας Γάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Παπαφωτίου
Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος