FOLLOW US: facebook twitter

Απίστευτη η προσφορά των Γάλλων των Διεθνών Ανθρωπιστικών Φαρμακείων στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Ημερομηνία: 20-05-2017 | Συντάκτης:

Έφεραν μέχρι και ασθενοφόρο

Τις ανάγκες των κατοίκων του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης θα καλύψει το ασθενοφόρο που δώρισε η οργάνωση των Διεθνών Ανθρωπιστικών Φαρμακείων από τη Γαλλία. Ένα σύγχρονο Renault Scenic που διαθέτει φορείο και χώρους για λοιπό εξοπλισμό που σήμερα θα ζηλέψει και το ΕΚΑΒ…

Η επίσημη παράδοση – παραλαβή του οχήματος στο δήμο, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί λίγο πριν οι Γάλλοι αναχωρήσουν για την πατρίδα τους, στο δημαρχείο των Λεχαινών.

Ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο της οργάνωσης Άλεν Μπέρτον και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής και του ΔΣ.  Ο δήμαρχος ευχαρίστησε την οργάνωση για την παραχώρηση του ασθενοφόρου, αλλά και για την μεγάλη προσφορά τους σε ιατροφαρμακευτικό υλικό στις μονάδες υγείας του Δήμου και απένειμε τιμητική πλακέτα. Παράλληλα ως ένδειξη φιλοξενίας δώρισε στους Γάλλους τοπικά προϊόντα.

Η συνεργασία μαζί τους θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Έχει ξεκινήσει άλλωστε μαζί τους προ διετίας χάρη στην πρωτοβουλία που έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχής Φρανσουά Ξαβιέ Ντεφώ και η σύζυγός του Χριστίνα Λευκαδίτη – Καραγιάννη.

Άλλωστε υπήρξε άμεση ανταπόκριση του δημάρχου για την αποδοχή αυτής της συνεργασίας για πέντε χρόνια, που είναι πολύ ωφέλιμη  για την ιατρική περίθαλψη στις μονάδες υγείας του δήμου και αλλά και της Ηλείας όπως εξελίχθηκε.

Ο δήμαρχος  με την αντιπροσωπεία ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Δεκέμβριο, οπότε θα έρθουν για να καλύψουν τις ανάγκες που έχουν καταγράψει σε όλες τις δομές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος