FOLLOW US: facebook twitter

ΑΟΛΑΠ: Με 8 αθλητές στο Σπριντ «Μολών Λαβέ»

Ημερομηνία: 16-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου πραγματοποιείται ο 5ος και τελευταίος γύρος του Κυπέλλου Χώματος, το Ράλι Σπριντ «Μολών Λαβέ», που διοργανώνει η Λ.Α. Σπάρτης. Ο δικός μας Πανούτσος Παναγιώτης με Toyota Yaris έχει εξασφαλίσει την επικράτηση στην βαθμολογία της C6 και βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά στην F2 από τα φαβορί Γιάννη και Βαγγέλη Ακράτο με το Peugeot 208 R2. Με συνοδηγό τον Φώτη Αλεξανδρόπουλο, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό να διατηρήσουν την πρωτιά απέναντι στους πολύ δυνατούς συνδυασμούς.

Μπροστάρηδες για τη Λέσχη του Πύργου, οι Λαϊνόπουλος Στέλιος – Παπαδόπουλος Αναστάσιος με το Subaru Impreza της C2/A8, θα επιδιώξουν να επαναλάβουν την επιτυχία του 26ου Rally Sprint Αμαλιάδας, κερδίζοντας τον αγώνα, διατηρώντας τις μαθηματικές ελπίδες τους για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη βαθμολογία του Κυπέλλου. Πολυπόθητη επιστροφή στο μπάκετ για τον Θοδωρή Πανούτσο μετά από απουσία μηνών, ως συνοδηγός στην επίσης πολύ δυνατή συμμετοχή του Θοδωρή Τσάκαλου της ΑΛΑ Λαμίας με Toyota Yaris της C6/A5, που έρχεται να αναστατώσει την υπόθεση νίκη.

Οι Αγγελόπουλος Αντώνης – Δίπλας Χρήστος διψούν για δυνατή επιστροφή μετά και τις ατυχίες που τους έχουν ταλαιπωρήσει με τον κινητήρα του Toyota Yaris της C6/A5. Σίγουρα θα δυσκολέψουν το έργο των διεκδικητών. Συνοδηγό ξαναβλέπουμε τον Ίαν Παπανικολάου, αυτή τη φορά στο «θηριώδες» Toyota Land Cruiser LC90 του Κουτσουμπού Φώτη της ΑΛΑΜ Μεσογαίας στην κατηγορία TZ1. Η ΑΟΛΑΠ εύχεται  καλό και ασφαλή αγώνα σε όλους τους αγωνιζόμενους και φυσικά στην διοργανώτρια Λ.Α.Σ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος