FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Τελικός-παρωδία με τρεις ομάδες!

Ημερομηνία: 17-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με παίκτες από 14 ετών και κάτω διεξήχθη σε τρεις ομίλους φέτος το προπαιδικό πρωτάθλημα. Είκοσι μία ομάδες που έπρεπε με βάση την προκήρυξη να χωριστούν σε δύο ομίλους, αλλά χωρίστηκαν σε τρεις των επτά ομάδων. Προχειρότητες ως συνήθως από τη Διοργανώτρια.

*Στον πρώτο όμιλο τερμάτισε πρώτος και αήττητος ο Πανηλειακός. Δεύτερη η Θύελλα με 8 νίκες ενώ αποχώρησε ο Αργοναύτης. Τυπική η παρουσία του Α.Ο. Ξενοφών και της Μαγούλας.

*Στο δεύτερο όμιλο πρώτος βγήκε ο ΠΑΟ Βάρδας, αήττητος με δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες. Δεύτερη η Δάφνη, επίσης με 10 νίκες και 1 ισοπαλία. Τυπική η παρουσία του ΑΠΟΚ,  του Αίαντα και του Σωστίου!

*Στον τρίτο όμιλο πρώτος και αήττητος ο Ερμής Πύργου. Είναι η Ακαδημία Φερεκίδη. Δεύτερος ο Αστέρας με 10 νίκες. Τυπική η παρουσία του Ενιπέα (δύο νίκες)  και του Ηρακλή Πύργου (3 νίκες).

*Οι τρεις πρώτοι θα παίξουν μεταξύ τους αύριο στη Βάρδα, σε αγώνες των 40 λεπτών αντί των 70΄, κατά παράβαση του ΚΑΠ που άλλα προβλέπει. Την έχουν κλείσει την ΕΠΣ, λόγω διακοπών. Άρχισαν τα μπάνια οι σύμβουλοι και η σημερινοί τελικοί αποτελούν «άχθος αρούρις». Να κλείσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για να… γλιτώσουμε. Άλλωστε και η διεξαγωγή του πρωταθλήματος αυτού μια παρωδία ήταν.

*Διαβάσαμε και την πρόσκληση της Διοργανώτριας να πάμε. Άλλωστε η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα γλιτώσουμε το εισιτήριο. Συγγνώμη αλλά δεν θα πάρουμε… Κι από χρόνου… Μόνο στείλτε διαιτητικό τρίο, γιατί ένας δεν το βγάζει. Άλλωστε είναι τελικοί με ισάξιες ομάδες…

 

Κάτι τον ενόχλησε

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος είχε αποφασίσει να μη συνεχίσει στον Πανηλειακό. Κάτι τον είχε ενοχλήσει. Πιθανόν να ήταν και κάποιες συμπεριφορές. Πιθανόν κι ότι οι Πυρσοί αργούσαν να τον καλέσουν. Κάτι τον ενόχλησε που δεν θέλησε να το αποκαλύψει. Γράφτηκε ότι έχει πρόταση από το Διαγόρα Βραχνεΐκων, που είναι κι αυτός νεοφώτιστος στη Γ΄ Εθνική. Προσωπικά, ήθελα να συνεχίσει,  δεν αποφασίζω όμως εγώ!

 

Καλορίζικος

Και οι Πυρσοί ωστόσο τον είχαν έτοιμο τον Κουρμπανά. Τον ανακοίνωσαν στο άψε-σβήσε. Άντε καλορίζικος!

 

Στην πατρώα γη

Επέστρεψαν στην πατρώα γη τ’ αδέλφια, Παναγιώτης και Γιώργος Λαδάς, γιοι του Άρη Λαδά, τερματοφύλακες αμφότεροι. Ο Παναγιώτης τελείωσε τη σεζόν στην ομάδα Β΄ Εθνικής του Βελγίου «ΟSTERZONE», η οποία ανήκει σε μια περιοχή του Βέστερλο, όπου κάνει προετοιμασία ο Ολυμπιακός. Ο Παναγιώτης έπαιξε βασικός με την ομάδα που κατετάγη 11η στις 16.

*Ο Γιώργος έπαιξε στην ομάδα Κ20 της Κέρκυρας και είχε μια γόνιμη χρονιά. Το μέλλον είναι δικό του!

 

Ο Ν. Βασιλόπουλος

Έτοιμος να αναλάβει την προεδρία του Ενιπέα είναι ο παλαιός παίκτης του, Νίκος Βασιλόπουλος. Απομένουν λεπτομέρειες, οι οποίες ως την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν λυθεί. Ο Νίκος όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα στην ομάδα του Λαντζοΐου κι έχει άποψη. Νομίζουμε ως τότε θα έχει πειστεί, καθώς δίπλα του θα έχει τον εξωδιοικητικό παράγοντα Νίκο Μπακοβασίλη.

 

Διάκριση της Προοδευτικής Μανολάδας

Η Προοδευτική πέρυσι κατετάγη έκτη με 44 βαθμούς, ενώ φέτος ήταν πέμπτη σε ισοβαθμία με τον Ατρόμητο Καβασίλων στους 50 βαθμούς. Η ομάδα της Μανολάδας είχε σταθερά καλή πορεία και στους δύο γύρους (26 και 24 βαθμούς) και ήταν μία απ’ αυτές που νίκησαν τον πρωταθλητή Πανηλειακό, φυσικά στην έδρα της (1-0).

*Πρόεδρος της ομάδας ήταν ο παλιός παίκτης, Σπύρος Κουρκουμέλης και προπονητής –ποιος άλλος; – ο Μάκης Πολίτης που έχει συνδέσει το όνομά του με την Προοδευτική. Είχε λίγες προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό, σπουδαιότερη ήταν η μεταγραφή του Τζ. Κουρκουμέλη, ενώ ο γνωστός μας Τόγιας ήρθε αλλά δεν παρέμεινε. Έφυγε κι ο Μπιτούνης, αλλά επανήλθε το Γενάρη κι έμειναν όλοι οι Αχαιοί (Λαζανάς, Παντελής, Μπουρλάκης, Ορλώφ). Εδώ και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Νικολετάκης με 23 γκολ, ενώ ο Μπουρλάκης έφτασε τα 18.

*Στο Κύπελλο είχε παραπλήσια καλή απόδοση και προχώρησε ως τα ημιτελικά, αγωνιζόμενη τρεις φορές εκτός έδρας. Όμως στα ημιτελικά έχασε μέσα στη Μανολάδα (3-0) από το φιναλίστ Α.Ο. Ξενοφών, ενώ και στην Κρέστενα γνώρισε την ήττα (1-3).

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος