FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Τελειώνουν οι «ερυθρόλευκες» ανανεώσεις

Ημερομηνία: 28-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Προχωρούν με σταθερά βήματα οι «Πυρσοί». Πάνε ολοταχώς να κλείσουν το κεφάλαιο ανανεώσεις. Μένουν οι Παναγιωτόπουλος, Παπαπέτρου, Γκουβέρος, Σκοζάι, Χατζηαράπης, Καλατζής και Θεοδωρακόπουλος. Έχουν λίγη δουλίτσα ακόμη.

*Σωστά πράξανε και κράτησαν στις τάξεις τους τους «μικρούς». Στο καλό «μελίσσι» εξελίσσονται τα μελισσάκια. Απομένουν οι Καραβατάς, Αργυρόπουλος, γιατί έχουν δώσει πανελλήνιες εξετάσεις και το μέλλον τους στον Πύργο είναι λίαν αβέβαιο.

*Προφανώς το θέμα του Βλαχόπουλου έχει να κάνει με το οικονομικό, ενώ δεν περιμέναμε να μην ανανεώσουν ούτε ο Μπεγλεκτσής ούτε ο Παναγόπουλος. Εμείς δεν μπορούμε να μαθαίνουμε λεπτομέρειες για το τι και πώς. Απλώς μας μένει να κρίνουμε.

*Πάντως, του Φώτη η μη ανανέωση δεν είχε ως αιτία τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Γιατί ο Παναγόπουλος δεν ασκεί βαρύ και ανθυγιεινό επάγγελμα, ώστε να τον εμποδίζει και να του παίρνει ώρες.

*Δεν περιμέναμε δε, να φύγουν και οι δύο (Μπεγλεκτσής). Τώρα πού θα βρεθούν οι αντικαταστάτες είναι το ζητούμενο. Θα είναι ξένοι και οι δύο ή μήπως θα είναι ένας ντόπιος (π.χ. Μπάρκας).

 

Έπεσε στο β΄ γύρο ο Αχιλλέας

 

Ο Αχιλλέας Νεοχωρίου πέρυσι τερμάτισε δέκατος στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Φέτος, προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση. Την προεδρία ανέλαβε ο Ν. Κόλλιας, ενώ προπονητής συνέχισε ο Γιάννης Καραλάγας. Η προσπάθεια ήταν για κάτι καλύτερο. Έγινε μια προσπάθεια να έρθουν στην ομάδα παίκτες γηγενείς που ήταν διασκορπισμένοι, χωρίς ωστόσο αυτό να ευοδωθεί.

*Ήρθε πάντως ο Βαγγ. Ντούγκας που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ και ο Καλουτάς διακρίθηκε ιδιαίτερα, όπως κι ο Τσελεπής. Παρόλο ότι η ομάδα πήγε πολύ καλά στον α΄ γύρο (26 βαθμοί), στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή της (17) και κατέληξε στην έκτη θέση. Με παραπλήσια του πρώτου γύρου απόδοση θα ήταν στα πλέι-οφ. Έχασε παιχνίδια εξαιτίας της διαιτησίας, ενώ δεν μπόρεσε να χτυπήσει τα λεγόμενα ντέρμπι. Έχασε δύο φορές από τη Δάφνη και τελικά την ξεπέρασε στη βαθμολογία! Από τα παράδοξα του πρωταθλήματος.

 

Μυρσιναϊκός-Αχιλλέας: Βίοι παράλληλοι

 

Τη Μυρσίνη και το Νιοχώρι τα χωρίζει μία… βόλτα. Τόσο κοντά ήταν φέτος και η απόδοσή τους. Ο Αχιλλέας 43 βαθμοί, ο Μυρσιναϊκός 42. Πέρσι ο Μυρσιναϊκός σώθηκε στην ισοβαθμία με τον Εθνικό Αμαλιάδας. Φέτος ήταν άνετος. Ξεκίνησε με πρόεδρο τον Π. Ζαφειρόπουλο και προπονητή το Σταύρο Νάστο. Στο δρόμο παραιτήθηκε ο Σταύρος και ήρθε ο Νίκος Γκρίλλας. Η ομάδα τελικά ορθοπόδησε, γιατί είχε ένα Τσιχλιά που σκόραρε κατά βούληση. Πήγε καλά και ο Κουρλός που είχε έρθει από τα Λεχαινά, ενώ αγωνίστηκε ως έφηβος και ο Λυκουρίνος! Και βέβαια ο Μυρσιναϊκός δεν είχε υψηλούς στόχους. Ήρθε τελικά έβδομος κι ήταν αυτό μια επιτυχία.

 

Ομαδάρα το Γούμερο

 

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου έχει τη δική της ιστορία. Πέρυσι στην Α2 τερμάτισε όγδοη με 43 βαθμούς. Φέτος τερμάτισε όγδοη πάλι με 41 βαθμούς. Όμως κατά την 25η αγωνιστική έπαιξε στο Γούμερο με τη Ζαχάρω και… καταστράφηκε, διότι ο αγώνας διακόπηκε επειδή ένα παιδί άστραψε μία στο ρέφερι κι ο αγώνας διακόπηκε! Μηδενισμός μείον τρεις, αλλά η ομάδα δεν διαλύθηκε. Μιλάμε για παίκτες με… βαρίδια. Αν δεν διακοπτόταν εκείνο το παιχνίδι θα παίζανε στα πλέι-οφ. Πρόεδρος ήταν ο κ. Κώτσιρας. Προπονητής ξεκίνησε ο Ρήγας και συνέχισε ο Χρ. Αγγελόπουλος. Πορεία σταθερή. Μιλάμε για παικταράδες (Φωτακόπουλοι, Ροδόπουλος, Καλατζήδες, Κολοβάδης…).

 

 

Πάνε να βρουν λύση

 

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός. Κι εκεί στην ΕΠΣ αποφάσισαν να ακούσουν τους εκπροσώπους των σωματείων νωρίς-νωρίς, ώστε να μάθουν τις απόψεις τους. Νωρίς πριν καν βγουν νέα συμβούλια. Τώρα ποιοι πήγαν και ποιοι δεν πήγαν είναι άγνωστο, αφού καλά-καλά δεν υπήρξε ενημέρωση… Σωστή τη θεωρούμε τη συγκέντρωση, μιας και τώρα υπάρχει στην ΕΠΣ καινούριο συμβούλιο. Γιατί αυτή η διαδικασία, όπως κατά καιρούς έχουμε σχολιάσει, μόνον πρωτάθλημα δεν είναι… Και δεν μπορεί να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην Α΄ τοπική, σε μια εποχή οικονομικής κρίσης.

 

Τέλος τα… βερεσέδια!

 

Καλό και φρόνιμο είναι εκεί στη γραμματεία της ΕΠΣ να βάλουν και μια ταμπέλα «πίστωση δεν γίνεται», ώστε όλοι να έχουν υπόψη τους, όταν καταθέτουν αίτηση μεταβολών. Απλό είναι να τηρήσουν αυτά που λένε!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος