FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Παναρκαδικός, Αχαϊκή και Βλαχιώτης

Ημερομηνία: 30-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεν είναι αμελητέα ποσότητα ο Παναρκαδικός. Θα είναι ισχυρός και λογικά καλύτερος από πέρυσι.  Προπονητής παρέμεινε ο πατριώτης μας, Γ. Αντωνόπουλος. Μπορεί να έφυγαν οι Χατζόπουλος, Αρδάμης, Κυριακόπουλος. Ήρθαν όμως οι έγχρωμοι Ομπούσο και Ασέν, οι Συρεγγέλας και ο πατριώτης μας, νεαρός Μπινιώρης (από την Κ20 του Αστέρα), ο Αχαιός Καπετανάκης και οι έμπειροι Μπαξεβάνος, Νάτσης. Δεν μιλάμε για τίτλο.

*Πάντα δυνατή η Αχαϊκή του Αλέξη Γαβριλόπουλου. Ομάδα δεμένη και σκληροτράχηλη. Ενισχύθηκε με τον έμπειρο Αλμπάνη και τους νεαρούς Σταυρόπουλο (Πήγασος Μπεγουλακίου), Γερασιμόπουλο (Λιμνοχώρι), αλλά έχασε τον Αγγελόπουλο. Πολύ καλή μεταγραφή κι ο Αντωνόπουλος από Αστέρα. Θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

*Με αέρα κατεβαίνουν οι Λάκωνες του Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Αστέρας Βλαχιώτη έφερε καλά αποτελέσματα στα φιλικά και έδειξε δυνατός. Οι βλέψεις του φτάνουν ως τον τίτλο, γιατί στηρίζεται σε έμπειρους παίκτες. Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε, πως κάτσανε τα αποτελέσματα με την Καλαμάτα  εκτός 0-3 εντός 2-0, ώστε να έχουμε ασφαλή πρόβλεψη περί της πορείας του Βλαχιώτη προς τον πρωταθλητισμό.

 

Ξεκινάει με νίκη ο Αστέρας

Η πορεία των «βυσσινί» προς τον τίτλο, ξεκινάει με εύκολο παιχνίδι κόντρα στον ανίσχυρο Παλληξουριακό που έρχεται με προπονητή τον Σπύρο Παπαδάτο και με ελάχιστες ελπίδες διάκρισης. Ο Καβακάς, που συνεχίζει τα πειράματα, αν τον βολέψει το σκορ θα κάνει και αύριο δοκιμές. Σφυρίζει ο Αχαιός, Ανδριανός, μόλις αξιολογηθείς στη Γ΄ Εθνική.

 

Πάνε με κόσμο στην Πύλο

Οι Βαρδαίοι πάνε οργανωμένοι στην Πύλο. Ξέρουν τα κατατόπια. Θυμούνται ότι πέρυσι εκεί δεν κέρδισαν αλλά και δεν έχασαν (0-0). Ο Ηλίας Φωτόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τους αντιπάλους τους. Έπαιξαν φέτος φιλικό και τους ακτινογράφησε στο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα. Σφυρίζει ο Κόλλιας (Αργολίδας) ένας μέτριος διαιτητής που θα προσπαθήσει να παίξει 50-50.

 

Στη Σπάρτη με ελπίδες

Ο Πανηλειακός στην πρεμιέρα του παίζει στη Σπάρτη με το Βλαχιώτη. Ίσως ένα από τα 2-3 δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πρεμιέρα και για τον Γ. Κούτση, ο οποίος θα προσπαθήσει να κατεβάσει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Σφυρίζει ο Βεργέτης (Αρκαδίας) που πέρυσι είχε κακή διαιτησία για τους ερυθρόλευκους στο Κύπελλο με Καλαμάτα.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Τρίτη αγωνιστική με δύο ομάδες (Νίκη-Σαβάλια) να έχουν το απόλυτο, το οποίο μπορούν να διατηρήσουν για τρίτη αγωνιστική, οπότε χαράς ευαγγέλια. Η Νίκη που δεν έχει δεχτεί γκολ, πάει Πηνεία, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει στα Σαβάλια. Υπάρχουν ανοιχτά παιχνίδια, οπότε ζητούμε αρκετά διπλά πέραν της Νίκης, από Προοδευτική, Α.Ο. Ξενοφών, ίσως και Καβάσιλα!

*Σπέσιαλ παιχνίδι στα Μακρίσια (Α.Ο.Μ.-Αλφειός).

 

Κατόρθωμα ο Φίλιππος

Αήττητος ο Φίλιππος (Ανδραβίδας) στον όμιλο του Κυπέλλου. Νίκησε Λεχαινά και Κουρτέσι, έφερε ισοπαλία με Αχιλλέα! Πρόκειται για κατόρθωμα, αφού η ομάδα αγωνίζεται στη Β΄ τοπική. Κι αν στο παιχνίδι με τα Λεχαινά στάθηκε λίγο τυχερός, δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο με τον ΑΠΟΚ. Ο πρόεδρος Γρηγόρης Τσάκωνας και ο προπονητής Σταύρος Νάστος οδηγούν την ομάδα που έχει ενισχυθεί στις μεταγραφές και με ενορχηστρωτή τον Κακολύρη, ο οποίος, όταν δεν σκοράρει, πασάρει!

 

Με γεωγραφικά κριτήρια

Όταν λέμε γεωγραφικά κριτήρια πρέπει όχι μόνο να τα εννοούμε , αλλά και να τα εφαρμόζουμε. Για παράδειγμα παίρνουμε το 10ο Όμιλο. Αποτελείται από Βάρδα 2015, Προο, Δόξα και Μυρσιναϊκό. Τι δουλειά έχει εκεί η ομάδα της Μυρσίνης και όχι το Κουρτέσι που είναι δίπλα στη Βάρδα; Απλώς πιάστηκαν… αγεωγράφητοι!

 

Οι ορισμοί των διαιτητών

Ελπίζουμε χτες να μην έκαναν τα ίδια που έπραξαν την προηγούμενη Παρασκευή. Εννοούμε με τους ορισμούς των διαιτητών που δεν μας τους έστειλαν!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος