FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ολική έκλειψη στα Τρίκαλα!

Ημερομηνία: 23-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έμπλεξε για τα καλά ο Κόροιβος μετά την ήττα στα Τρίκαλα στα δύο… στενά. Οι Θεσσαλοί που ήταν επί ξυρού κρεμάμενοι, έκαναν τέταρτη νίκη επί των «μπλε» με μια διαφορά δώδεκα πόντων και πρέπει στη συνέχεια να προσέξουν πολύ. Πάρα πολύ. Ο Κόροιβος ο οποίος παραμένει δίχως νίκη μακριά από την Ήλιδα, ξεκίνησε καλά με Ντε Κόζι κινητήριο μοχλό της επίθεσης, αλλά πολύ νωρίς η ομάδα έπαθε ολική έκλειψη. Το 20-8 της α΄ περιόδου με 0/5 τρίποντα ήταν τρανή απόδειξη τούτου.

*Η κατάσταση δε βελτιώθηκε ούτε στο δεύτερο 10λεπτο (21-12). Μεγάλη αστοχία, αφού για 6 λεπτά η ομάδα δεν είχε σκορ, ώσπου ο Σκουλίδας έσπασε το… ρόδι με δίποντο. Ο Φλόρβιους εκτός κλίματος, δεν έβαζε ούτε βολές, ενώ τα τρίποντα ήταν 0/8.

*Αίφνης το πρώτο σουτ από μακριά μπήκε στην τρίτη περίοδο από τον Πόσλι και τελικά τα τρίποντα ήταν 3/18. Όμως μ’ αυτά τα ποσοστά δεν πηγαίνεις… πουθενά! Τελικά η τρίτη περίοδος ήταν η καλύτερη για τους «μπλε» (15-23). Κρατήθηκε και στην τέταρτη περίοδο (15-15) ο Κόροιβος, αλλά το παιχνίδι του ήταν μονοδιάστατο και δεν μπόρεσε να πλήξει ακόμα περισσότερο την ομάδα του κόουτς Τακιανού. Έτσι ήλθε άλλη μια ήττα με τον Τέγιτς δήμιο της ομάδας του Καλαμπάκου.

 

Όσκαρ αδικίας για τους «βυσσινί»

Η εκνευριστική βροχή, που έπεφτε ακατάπαυστα στην Αμαλιάδα από νωρίς το μεσημέρι και μετέβαλε σε τέλμα το γήπεδο, ήταν η κύρια αιτία του αναπάντεχου 2-2 που έστεψε τις προσπάθειες του Αστέρα και του Παναρκαδικού. Είναι νόμος, πως το βαρύ γήπεδο αποτελεί εμπόδιο για την ομάδα που κυνηγάει τη νίκη. Αντίθετα είναι αρωγός στην αμυνόμενη.

*Έτσι έγινε και προχτές. Στο μονότερμα του α΄ ημιχρόνου από πλευράς Αστέρα (9-2 τελικές) το αποτέλεσμα ήταν 1-1 και μάλιστα από αυτογκόλ των «βυσσινί».

*Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε πάλι με ορμή. Στο 65΄ ο Σούλης έριξε στη μάχη το Μαρουκάκη που λίγα λεπτά αργότερα έκανε σε πανζουρλισμό το 2-1. Δυστυχώς ο τραυματισμός του και η αντικατάστασή του, έδωσε ανάσες στον Παναρκαδικό που στο τελευταίο τέταρτο πίεσε αφόρητα, μέχρι που στην τελευταία φάση του αγώνα ισοφάρισε.

*Πιο άδικο αποτέλεσμα δεν υπάρχει από αυτό το 2-2.

*Και δυο λόγια για τον Αχαιό ρέφερι Τζαγκαράκη. Τα…σπόρια τα έδωσε όλα στους φιλοξενούμενους.

*Στον πάγκο ήταν ακόμη για τον Αστέρα οι Βλάχος, Αντωνόπουλος, Σταθάτος.

*Ο αγώνας θα συνεχιστεί γιατί ο Βλαχιώτης θα περάσει από Αμαλιάδα…

 

Πήγε, πάλεψε κι επέστρεψε

Αλώβητος, με λευκή ισοπαλία, επέστρεψε από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο Πανηλειακός, αφού πέρασε καθ’ οδόν, πηγαίνοντας, και μια μικρή περιπέτεια με το πούλμαν. Χωρίς κόσμο δικό του, μπροστά σε καμιά εξακοσαριά φιλάθλους (μόνον) πάλεψαν οι παίκτες του Γ. Κούτση. Βίοι παράλληλοι για τις δύο ομάδες που πάνε αγκαλίτσα στο φετινό πρωτάθλημα. Χωρίς γκολ, μ’ ένα δοκάρι του Ρονκάτο κι έπειτα από καιρό με τον Κολόκα βασικό οι ερυθρόλευκοι.

*Με Έλβιο Μάνα στον πάγκο η «Μαύρη», με Παπουτσογιαννόπουλο διακριθέντα, δεν φόβισε σε καμία περίπτωση τον Πανηλειακό. Με τον Αθηναίο ρέφερι, Γκάμαρη, να κλέβει την παράσταση, σφυρίζοντας στα ίσια και δείχνοντας μόνο μια κίτρινη στον Γκοτσούλια.

*Για την ιστορία πέραν των τριών αλλαγών (Σέχου, Χατζηστάμου, Δαβουρλή) στον πάγκο ήταν τ’ αδέλφια Ασημακόπουλου, Θεοδωρακόπουλος και ο Κωστάκης Κατελούζος.

 

Δεν είχε τύχη ο ΠΑΟΒ

Πήγε για να παλέψει στους Μολάους ο Παμβουπρασιακός, αλλά στάθηκε πολύ άτυχος στη φάση του 52΄, όταν το πέναλτι σήμαινε και την αποβολή του σέντερ μπακ Δημητρίου. Και μπορεί οι Λάκωνες να έχασαν  την εσχάτη των ποινών, καθώς ο εξαιρετικός Καπούταγλης απέκρουσε σε κόρνερ το πέναλτι, όμως, έως ότου ανασυνταχτούν με την  εκτέλεση, έγινε το 1-0 για τους Βλαχιωταίους.

*Προφανώς επικράτησε σύγχυση στα μετόπισθεν, απογοήτευση και ωσότου ανασυνταχτούν στο 65΄ έγινε το 2-0 κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

*Ο Αστέρας Βλαχιώτη που έπαιξε με μείον πέντε παίκτες απ’ αυτούς που παρατάχτηκαν την περασμένη Κυριακή στον Πύργο, είχε όμως μέσα όλους τους νεοαποκτηθέντες και το Γεμιστό που τον κράτησαν ειδικά γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι ο πρώτος σκόρερ τους και πέτυχε μάλιστα το τέταρτο γκολ.

*Αμέσως μετά τη λήξη πήρε κόκκινη κι ο Γιώργος Πολίτης, ώστε να την εκτίσει στο Κύπελλο αύριο και η ομάδα να πάει «καθαρή» στο αποφασιστικό παιχνίδι με την Καλαμάτα.

 

Έχασαν τα κορίτσια

Θα ήταν κατόρθωμα αν τα κοριτσάκια του Πανηλειακού πετύχαιναν έστω ισοπαλία με την ανώτερη ομάδα της «Αγίας» προχτές στην Αθήνα. Χάσανε φυσιολογικά και συνεχίζουν δεύτερες πλέον.

 

Η ανάπαυση του πολεμιστή

Διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής-η τελευταία φετινή- την ερχόμενη Κυριακή, ώστε ο όμιλος να εξισωθεί με τους υπόλοιπους ομίλους, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερο αριθμό ομάδων. Είναι η τελευταία φετινή και οι ομάδες θα ξεκουραστούν. Θα πάρουν ανάσες και θα πάνε για την τελική ευθεία. Ο τίτλος της παλιάς κινηματογραφικής ταινίας «Η ανάπαυση του πολεμιστή» τους πάει γάντι.

*Όμως οι τρεις ηλειακές ομάδες αύριο έχουν υποχρέωση στο τοπικό Κύπελλο. Ο Πανηλειακός θα παίξει με τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ ο Αστέρας θα συναντηθεί με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος