FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Νικάει και μένει μόνος πρώτος

Ημερομηνία: 13-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την τρίτη σερί νίκη του πάει ο Αστέρας την Κυριακή. Παίζει με το Διαγόρα Βραχνεΐκων που κάνει ως τώρα την έκπληξη. Όμως από την Αμαλιάδα δεν περνάει. Με «αέρα» από το διπλό στην Τρίπολη, με καλή μπαλίτσα, θα καθηλώσουν τους Βραχναίους. Σφυρίζει ο Κόλλιας (Αργολίδας) που είναι έμπειρος στην κατηγορία, αλλά όχι κάτι αξιόλογο. Μόνιμοι βοηθοί  του οι Λυκομήτρος, Λέκκας.

 

Για το διπλό στη Ζάκυνθο

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο για τον Πανηλειακό εκτός από τη νίκη. Οι νησιώτες μόλις και μετά βίας φτιάχνουν ενδεκάδα. Δεν έχουν κάνει προετοιμασία σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους» που αντιμετωπίζουν μόνο το πρόβλημα του Μπουρλάκη, που λόγω στράτευσης δεν είναι έτοιμος ακόμη. Σφυρίζει ο έμπειρος Παναγιωτόπουλος (Αιτωλ/νίας) που έχει διαιτητεύσει και στη Β΄ Εθνική (βοηθοί Καλαμπόκης, Τριανταφύλλου).

 

Δοκιμασία στην Καλαμάτα

Μεγάλη δοκιμασία περιμένει τον Ηλία Φωτόπουλο και τους παίκτες του στο γήπεδο Μεσσηνιακού απέναντι στη  «Μαύρη» που εξαίφνης σήκωσε… μύτη και λέει πως πάει για πρωτάθλημα! Ο προπονητής του ΠΑΟΒ είδε την ομάδα του Ζαλίκα στο στάδιο Πύργου και ήδη έχει διαμορφώσει άποψη. Δεν θα έχει Λιόση, Ντόμα και Σιδέρη κι αυτός είναι ένας πονοκέφαλος. Σφυρίζει ο Ρούτσης (Κορινθίας) και μακάρι να σφυρίξει καλά.

 

Μάχεται στο Ρέθυμνο ο Κόροιβος

Δεν έχει καλή προϊστορία στο Ρέθυμνο ο Κόροιβος. Έχει χάσει και τις τρεις φορές (78-66, 75-67 και 101-70). Όμως ο αυριανός είναι ένας νέος αγώνας. Στην πρεμιέρα οι παίκτες του Πατρινού κόουτς, Νίκου Βετούλα, έχασαν δύσκολα στη Ρόδο και τώρα επιθυμούν διακαώς την πρώτη τους νίκη. Δύσκολο το έργο του Καλαμπάκου και των «μπλε». Στο μπάσκετ όλα γίνονται αν οι παίκτες βρουν ρυθμό. Το παιχνίδι γίνεται αύριο Σάββατο στις 16.30 και το μεταδίδει η ΕΡΤ.

 

Μέτριο ξεκίνημα

Έκπληξη είναι το μέτριο ξεκίνημα του Ενιπέα στο φετινό πρωτάθλημα. Μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες είναι ο πενιχρός απολογισμός για την ομάδα του Νίκου Γκρίλλα. Ενώ ξεκίνησε καλά με ισοπαλία στη Ν.Μανολάδα, στη συνέχεια εκτός έδρας γνώρισε την ήττα τόσο στα Μακρίσια όσο και προχτές στο Χάβαρι. Του μένει η ευρεία νίκη επί των Λεχαινών.

*Προχτές, μετά από μέτρια απόδοση, έχασε στο Χάβαρι από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1, ενώ είναι σημαντικό να γίνει αναφορά στο χαμένο πέναλτι από τον έμπειρο Γιώργο Τσαντίλη. Όλα αυτά, ενώ η ομάδα ταλαιπωρείται κάνοντας προπόνηση στο Κατσικάρι και αγωνιζόμενη στο Χειμαδιό, λόγω ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο Λαντζοΐου.

*Ας γίνει μια νέα αρχή την ερχόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την ομάδα των Καβασίλων εντός έδρας.

 

Σημαντική ενίσχυση

Νέα μεταγραφή έχει στα σκαριά η Θύελλα Πύργου. Θρυλείται πως θα πάρει παίκτη από τον Πανηλειακό, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του. Αν γίνει τελικά η κίνηση αυτή, η πυργιώτικη ομάδα (που έχει κάνει καλό ξεκίνημα) θα ενισχυθεί τεράστια.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Περιορίζονται τα διπλά κατά την 5η αγωνιστική της Α΄ τοπικής. Σίγουρο είναι το διπλό του Α.Ο. Ξενοφών στο γήπεδο Καραλετσίου, εκτός και αν δυσκολευτούν οι Κρεστεναίοι στο στενό γηπεδάκι και την… πατήσουν. Το διπλό μπορεί και η Νίκη Τραγανού στα Μακρίσια, ενώ όπου αλλού σκάσει, θα είναι πρώτου μεγέθους έκπληξη.

*Δεν αγωνίζεται ο Ηλειακός Λεχαινών. Θα κάνει το ρεπό του και ελπίζεται να προετοιμάσει τους παίκτες ο Δημήτρης Κουρής για καλύτερη συνέχεια.

*Πρώτος σκόρερ ο Φώτης Παναγόπουλος (5 γκολ).

 

Σφυρίγματα

Για τρίτη συνεχόμενη φορά το δίδυμο βοηθών στη Β΄-Γ΄ Εθνική (Καραλής-Ασημακόπουλος) βγαίνουν εκτός. Αυτή τη φορά θα είναι βοηθοί του Γιάννη Καλογεράκου (Τσικλητήρας-Βλαχιώτης). Παράλληλα, ο Σάκης Γιαννόπουλος πάει Ερμιόνη (Ερμιονίδα-Ερμής Κιβερίου) παρατηρητής διαιτησίας του Γκριτζέπη (Αρκαδίας).

*Η στήλη είναι αυτόνομη. Δεν χαρίζεται σε κανέναν και πουθενά. Δεν φοβάται κανέναν. Έχουν γνώση οι φύλακες. Τελεία και παύλα. Επικοινωνείτε μαζί μου τηλεφωνικά.

*Για σχόλη και γουρνοπούλα, άνοιξε το πανηγύρι στο Στρέφι.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος