FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μέγα ντέρμπι Κόροιβος-Κύμη

Ημερομηνία: 12-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αύριο η Ήλιδα θα γνωρίσει και πάλι στιγμές μεγάλες, καθώς ο Κόροιβος αντιμετωπίζει την ομάδα της Κύμης σ’ ένα αποφασιστικό για την τύχη του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ. Δεν μπορούμε να φανταστούμε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη των «Μπλε». Νίκησαν τον Προμηθέα πριν 15 μέρες. Θα γλιτώσει η Κύμη που είναι στα μέτρα τους;

*Ήδη η ομάδα ενισχύθηκε με Κον και Φλόρβιους κι αν ο Κάρσον είναι καλά με το μάτι του, τότε δεν έχει να φοβηθεί. Οι ομάδες έχουν μικρή προϊστορία καθώς συναντήθηκαν μόνο πέρυσι, όταν ο Κόροιβος επικράτησε πλήρως 94-64. Η Κύμη εκτός έδρας μετράει δύο επιτυχίες με Πανιώνιο και Τρίκαλα.

*Θα σφυρίξουν οι Βολιώτες Σώμος, Σταματόπουλος κι ο Αθηναίος Θεωνάς, από το πάνω ράφι.

 

Συγκλονίζει Πανηλειακός-Βλαχιώτης

Αποφασιστικό για την πρωτιά στον 5ο  Όμιλο είναι το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη την Κυριακή στο στάδιο. Ο Πανηλειακός είναι έτοιμος να συγκρουστεί με τους Λάκωνες σε ένα παιχνίδι ιστορικό για τους «ερυθρόλευκους». Νικάνε και κάνουν το μπαμ στον όμιλο. Τα δεδομένα από πλευράς σύνθεσης είναι λίγο πολύ γνωστά. Δεν θα παίξει ο Σωτηρόπουλος (επτά κίτρινες) και λογικά θα τον αντικαταστήσει ο Σέχου. Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο ότι οι ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες (1-1). Ρέφερι της συνάντησης ο Ζαραβίνος (Αθήνας) για τέταρτο χρόνο αξιολογημένος στη Β΄ Εθνική. Βοηθοί η Μαρία Δέτση και ο Ζήρδας. Παρατηρητής διαιτησίας η Ναυπλιώτισσα Αντωνία Κόκκοτου, γιατί η ΚΕΔ/ΕΠΟ έβαλε μυαλό κι αξιολόγησε το παιχνίδι.

 

Στο Ληξούρι με Μπουντόπουλο

Στο Ληξούρι ο Αστέρας παίζει ένα από τα παιχνίδια που μελλοντικά μπορούν να του δώσουν την πρωτιά στον όμιλο. Απέναντι στον Παλληξουριακό, οι «βυσσινί» είναι παρασάγγας ανώτεροι, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο. Με έκδηλη αγωνία αναμένεται το ντεμπούτο του Γιώργου Μπουντόπουλου, καθώς πάνω του στηρίζονται πολλές βυσσινόλευκες ελπίδες για παραπέρα ανέλιξη της ομάδας.

*Στο παιχνίδι που αξιολογήθηκε θα σφυρίξει ο Αχαιός ρέφερι Μακρυπόδης για δεύτερη χρονιά στον πίνακα Β΄ Εθνικής.

 

Για νίκη ο Παμβουπρασιακός

Για τη σημασία του αγώνα Παμβουπρασιακού-Πύλου, ήδη έχουν γραφεί πολλά. Κατανοούν οι πάντες στη Βάρδα αυτή τη σημασία και είναι καιρός ο κόσμος να πάει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα. Τα προβλήματα είναι γνωστά για τον Ηλία Φωτόπουλο που δεν θα έχει τον Δημητρίου, λόγω κίτρινου πυρετού. Υπάρχει όμως ο Ραφαήλ Σιδέρης που είναι ικανότατος αμυντικός.

*Πρόβλημα όμως έχει κι ο Κακαλέτρης καθώς ο θηριώδης τερματοφύλακας Κόκκαλης πήρε τέταρτη κίτρινη στην Τρίπολη και θα απουσιάσει.

*Ρέφερι της συνάντησης ο Γκριτζέπης (Αρκαδίας) που θα σφυρίξει για πέμπτη φορά φέτος στη Γ΄ Εθνική.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Στις δόξες του βρίσκεται ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής. Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος είναι ο τέταρτος προπονητής που αλλάζει ως τώρα. Μεγάλη έκπληξη η απόλυση ή παραίτησή του (όπως θέλετε πάρτε τη), αφού είχε την ομάδα της Νίκης πρώτη και με διαφορά στη βαθμολογία.

*Άλλη έκπληξη η ένσταση της Νίκης κατά Α.Ο. Ξενοφών για το Λώλη.

*Λιγότερο έκπληξη η πιθανή αποχώρηση του Ατρόμητου Καβασίλων από το πρωτάθλημα!

*Μην περιμένετε κατόπιν όλων αυτών προγνωστικά για τα παιχνίδια που έρχονται. Πάντως η Α.Ε. Πηνείας θα πάρει βαθιά ανάσα.

 

Στο φουλ οι μεταγραφές

Έχουν πάρει εμπρός οι μεταγραφές. Γίνονται και θα γίνουν κι άλλες. Ήδη στον επίλεκτο κυνηγό του Α.Ο. Μακρισίων έχουν γίνει δύο προτάσεις από ισάριθμα σωματεία Γ΄ Εθνικής. Μιλάμε για τον Άγγελο Μούτσο που είναι περιζήτητος.

 

Θα δούμε κι άλλα!

Θα δούνε προσεχώς πολλά τα ματάκια μας. Ο Αλφειός παραχώρησε τον Αναστάση Σακελλαρίου  στη Θύελλα Πύργου κι έμεινε μόνο με το Μπίζο. Ο Ραυτόπουλος των Καβασίλων κατέληξε στον Ενιπέα. Ακόμη δε ο ΠΑΟΒ δεν έχει αποκτήσει παίκτη, ενώ και η Νίκη Τραγανού, εκτός από τον Παπαχριστόπουλο, θα πάρει και αμυντικό γιατί φεύγει ο Μπαρδούσης! Γι’ αυτό λέμε, πως θα δούμε κι άλλα! Άντε και καλό Σαββατοκύριακο…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος