FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Κόντρα στην προϊστορία οι Μικτές

Ημερομηνία: 19-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εκ προοιμίου δεν μπορώ να ξέρω τι πρόκειται να κάνουν και φέτος οι Μικτές της Ηλείας. Η προϊστορία όλα αυτά τα χρόνια είναι δυσμενής. Φέτος η ΕΠΟ για λόγους οικονομίας έκανε μικρότερης διάρκειας το πρωτάθλημα. Με Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Μεσσηνία.

*Όπως καταλαβαίνετε το «βουνό» για την πρώτη θέση θα είναι η Μεσσηνία που κρατάει καλές υποδομές και πέρυσι είδαμε την πλάτη της. Στο μεταξύ μας παιχνίδι χάσαμε, αλλά στην Καλαμάτα. Λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα με Ζάκυνθο, Κεφαλονιά. Προκρίνεται ο πρώτος και ο καλύτερος δεύτερος των 12 ομίλων.

*Για να τα λέμε όλα, έχει γίνει καλή προετοιμασία με έναν πάντα προπονητή, τον Αντώνη Χρυσανθακόπουλο. Θα τα δούμε όλα όμως στους αγώνες. Αρκεί να μην επαναληφθούν περσινές, προπέρσινες και παλαιότερες καταστάσεις.

 

Ντροπή τους!

Ντροπή σ’ όλους εκείνους που δεν βοήθησαν στην προσπάθεια για το παιδάκι του Μιχάλη Καλαρύτη. Ήρθε ολόκληρη Εθνική Ενόπλων και κάποιοι ακόμη και υψηλά ιστάμενοι, δεν συγκινήθηκαν. Ανθρωπιστές όλοι τους από την… ανάποδη!

 

Η νίκη των «Γενναίων»

Πρώτη και σημαντική νίκη, εκτός έδρας, της Θύελλας στα Σαβάλια. Η αξία της τεράστια τόσο για το σωματείο των «Γενναίων του Πύργου» όσο και για το ίδιο το πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ρουμάνος Κοζοκάρου που μπήκε αλλαγή στο 35΄ και στο επόμενο λεπτό, σε στημένο του Νεοφώτιστου, με προβολή έκανε το 0-1. Καλύτεροι Θυελλιώτες οι Παππάς, Παπαγεωργίου (κορυφαίος), Νεοφώτιστος και Τζουβάνι.

*Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε το θέμα της μεταγραφής παίκτη του Πανηλειακού, όπως είχαμε γράψει. Είναι ο μέσος Καλαντζής και μετακινήθηκε στη Θύελλα με τη μορφή δανεισμού. Μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου. Υπάρχει όμως στα σκαριά και η μεταγραφή του Σοφοκλή Μπίρμπα από τα Χελιδόνια.

 

Ωρύεται και φωνάζει!

Ο Παμβουπρασιακός ωρύεται και φωνάζει για το γήπεδο στη δημοτική Αρχή, γιατί το είχε απόλυτη ανάγκη και για προπόνηση, όχι μόνο για έναν αγώνα κάθε δεκαπενθήμερο!

 

Σημαντικό βήμα

Σημαντικό βήμα για το ποδόσφαιρο της Ηλείας αποτελεί η δημιουργία της γυναικείας ομάδας από τη Νίκη Τραγανού, η οποία θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μπράβο σε αυτούς ή αυτές που είχαν την ιδέα!

 

Η Δάφνη στο προσκήνιο

Πάει να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία της Α2 η Δάφνη. Ήδη έχει κάνει τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια. Προχτές κέρδισε και τον Αίαντα (που δεν δείχνει και τόσο δυνατός) με 3-1 και προχωρεί. Προπονητής ο Τάκης Δρακόπουλος, τεχνικός διευθυντής ο Σπύρος Αντωνόπουλος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Λέτε να ήρθε η ώρα που η «πριγκίπισσα» θα επανέλθει στα σαλόνια της ποδοσφαιρικής Ηλείας;

 

Πήρε Λούρμπα

Ο Θοδωρής Λούρμπας είναι ο τρίτος κατά σειρά φετινός προπονητής του Αίαντα. Διαδέχτηκε τον Τάσο Σταματάτο, ο οποίος είχε διαδεχτεί το δίδυμο Καλαρύτη-Ματλή. Ο ιστορικός είναι λίγο πίσω στη βαθμολογία, αλλά είναι πολύ-πολύ νωρίς. Ο Θοδωρής είναι δυνατό όνομα και όλοι πιστεύουν ότι ο Αίας θα αλλάξει ρότα προς τα άνω.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος