FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Και τώρα ο ΠΑΟΚ στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 07-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο παρελθόν ανήκει η ήττα του Κοροίβου στο Σ.Ε.Φ.. Ο Καλαμπάκος με χιούμορ απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, τονίζοντας ότι στη συνέχεια η ομάδα του θα πρέπει να σταθεί ανταγωνιστική. Η νεανικότερη ομάδα του πρωταθλήματος περιμένει το Σάββατο τον ΠΑΟΚ. Μια νίκη παραπάνω έχει ο Δικέφαλος του Βορρά, αλλά οι «Μπλε» θα πρέπει να είναι πολύ δυνατοί στο παρκέ της Ήλιδας να ανταγωνιστούν στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

*Προχτές ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Κολοσσό στη επανάληψη, αλλά την ομάδα της Ρόδου την έχει νικήσει και ο Κόροιβος στην έδρα του. Είναι καλά ως τώρα ο Κόροιβος και με μια νίκη θα είναι ακόμη καλύτερα.

*Ο Σπυριδωνίδης  που έπαιξε 16 λεπτά και σημείωσε 12 πόντους, με 2/2 τρίποντα, 1/1 δίποντα και 4/4 βολές, μάρκαρε το Σπανούλη κι αυτό ήταν ένα θετικό στοιχείο γι’ αυτόν, τόνισε πως νιώθει καλά και περιμένει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που το χαρακτήρισε δύσκολο.

*Για το παιχνίδι του Σαββάτου (18:30) οι σφυρίχτρες είναι: Γ. Πουρσανίδης, Τσώνος, Ζαχαρής.

 

Η επιλογή Μοσχογιάννη

Από το πάνω ράφι «ψώνισε» ο Βρέτταρος τεχνικό. Στη θέση του Αριστογείτονα, επέλεξε το Φώντα Μοσχογιάννη, μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή στον Πανηλειακό, εδώ και ενάμιση χρόνο. Θεωρούμε σημαντική την κίνηση αυτή, αφού ο Φώντας έχει εμπειρίες και από την Α΄ τοπική, μιας και πρόπερσι ήταν στη Νίκη Τραγανού.

 

Τρεις αλλαγές

Λίγες, ελάχιστες, θα λέγαμε, έχουμε ως τώρα αλλαγές στους πάγκους των ομάδων του άγριου κόσμου της Α΄ τοπικής. Στα Λεχαινά τον Κουρή διαδέχτηκε ο Παπουτσής. Στα Καβάσιλα το Γαλάνη, το δίδυμο Κωστόπουλος-Μουσερής, ενώ στα Μακρίσια το Ρουμελιώτη ο Μοσχογιάννης.

 

Μεγάλο διπλό ο Τσικλητήρας

Τι διπλό ήταν αυτό που έφερε ο Τσικλητήρας, ρε αδέρφια! Από την Κάτω Αχαγιά ως την Πύλο! Ο Τσάτσος που έδωσε την ασίστ για το γκολ δήλωσε πως το σκορ έπρεπε να ήταν 0-4!

 

Στο χώρο των παρατηρητών αγώνων η Σιαχάμη

Παρελθόν από τη διαιτησία έχει αποτελέσει από τα τέλη του 2015 η διαιτητής Βίκυ Σιαχάμη, η οποία μπήκε στο χώρο το 1995 και επί 19 χρόνια έδωσε αγώνες στα ηλειακά γήπεδα αλλά και μακριά από αυτά. Είναι η μόνη γυναίκα που έγραψε το όνομά της στις δέλτους της διαιτησίας του τόπου. Νωρίτερα πέρασε και η Κουτήφαρη, αλλά δεν κάθισε, ενώ τώρα υπάρχουν η Δρουβιώτη και η Βασιλοπούλου, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο ως βοηθοί. Επανερχόμαστε στη Βίκυ Σιαχάμη, η οποία έχει ήδη πάει στο χώρο των παρατηρητών, όπως και ο Γιώργος Γεωργιόπουλος. Η Βίκυ είναι παρατηρητής στη Β΄ Εθνική και έχει οριστεί φέτος στον αγώνα Παναιγιάλειος-Τρίκαλα.

*Στα τοπικά δεν χρησιμοποιείται, γιατί, για να μπεις στο χώρο πρέπει πρώτα να παρακολουθήσεις… σεμινάρια της ΕΠΣΗ, να δώσεις… εξετάσεις, να έχεις… προσκυνήσει και παράλληλα να είσαι και ρουφιανάκος…

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Η αλλαγή στο χώρο της Επιτροπής Διαιτησίας που έγινε ξαφνικά από την ΕΠΣΗ, είχε την τιμητική της στη δευτεριάτικη επιμορφωτική των διαιτητών. Πιο νωρίς ο Μάνθος έδωσε στους παρατηρητές διαιτησίας νέο έντυπο, γιατί το προηγούμενο δεν τον ικανοποιούσε ως φαίνεται. Έμαθα πως πέρασαν από εκεί και ο παροπλισμένος Ηλιόπουλος και ο υπό διωγμόν Δούφας. Αμφότεροι έχουν μπει στο περιθώριο για διαφορετικούς λόγους. Για τον Ηλιόπουλο είναι γνωστά, για το Δούφα θα τα εξηγήσουμε εν καιρώ.

*Στην επιμορφωτική δίδαξαν ο Ρουμπάνης (ερμήνευσε και σχολίασε φάσεις) και ο Κυριακάκης (περί οφσάιντ).

*Παρών στην επιμορφωτική συγκέντρωση και ο Σάκης Γιαννόπουλος. Άκουσε ευχαριστίες από τον πρόεδρο Άρη, τον αντικαταστάτη του Στέλιο Κυριακάκη, το εν ενεργεία διαιτητή Πάνο Σταθόπουλο και πολλούς άλλους για όσα πρόσφερε μέχρι πρότινος.

*Ο νέος υπεύθυνος ορισμών, Κυριακάκης, επεσήμανε, πως τα πολλά παιχνίδια θα τα «παίζουν» οι καλοί.

*Για να διορθώσει την κατάσταση ο Μάνθος σκέφτεται να βάλει μέντορες. Ο θεσμός δοκιμάστηκε παλιότερα, αλλά απέτυχε!

*Ο Γ. Μαρκαντωνάτος σφύριξε την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Β΄ Εθνικής Παναχαϊκής-Δόξας Δράμας. Αυτό ήταν το δεύτερο φετινό του.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος