FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Γ. Κούτσης: «Έχουμε ελπίδες»

Ημερομηνία: 01-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην εκπομπή του Γιώργου Αστερή τη Δευτέρα φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Γιώργος Κούτσης, που οδηγεί τον Πανηλειακό μ’ επιτυχία θα λέγαμε, άσχετα αν αποκλείστηκε στο Κύπελλο. Ο 44χρονος προπονητής μίλησε επί παντός επιστητού, όσον αφορά τη λειτουργία του Πανηλειακού και όχι μόνο.

*Για το τελευταίο παιχνίδι στην Καλαμάτα επισήμανε ότι οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη, αν οι προσπάθειές τους ήταν πιο ευέλικτες.

*Για τη συνέχεια κι αν ο Πανηλειακός μπορεί την πρώτη θέση, ο προπονητής του είπε: «Στόχος μας είναι να κερδίζουμε, αφού μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι. Δεν είμαστε φαβορί, έχουμε όμως τις δικές μας ελπίδες».

 

Α2: Μεγάλες νίκες των πρωτοπόρων

Βρισκόμαστε πια για τα καλά στην τρίτη αγωνιστική του β΄ γύρου και οι επικεφαλής της βαθμολογίας προχώρησαν με νίκες. Εντυπωσιάζει ο Αίας. Η ομάδα της Γαστούνης συνέχισε το σερί της, νικώντας 1-0 τη Δάφνη στο μεγάλο ντέρμπι του κάμπου. Έτσι, η ομάδα του κ. Λούρμπα πήρε τη ρεβάνς της ήττας του α΄ γύρου (1-3). Μάλιστα ο Αίας (που πλέον είναι πρώτος) άφησε έξι βαθμούς πίσω την ομάδα της Ανδραβίδας. Το νικητήριο γκολ ο Κωστόπουλος που ήρθε το Γενάρη στην ομάδα.

*Νίκη και η Ολυμπιάδα Γουμέρου στο Νιοχώρι επί του Αχιλλέα (1-2) που δίνει αγώνα παραμονής. Νίκη και το Σκουροχώρι στη Ν. Φιγαλεία (2-3), νίκη και η Μαγούλα που συνέτριψε (5-1) το Νέο Κόροιβο. Η ομάδα του Γ. Καριώρη έχει δύο αγώνες λιγότερους και δείχνει αρκετά δυνατή…

*Στην ουρά για τα καλά Πηνειακός και Μυρσιναϊκός που δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι το Βαρθολομιό!

 

Τελειώνουν οι μεταγραφές

Χτες το βράδυ έληξαν οι μεταγραφές του Γενάρη. Έγινε μικροχαμός. Από τις τελευταίες βαρύγδουπες, αυτή του Σάββα που μετακινήθηκε την ύστατη στιγμή στον Α.Ο. Ξενοφών! Αύριο θα έχουμε μια γενικότερη θεώρηση των χειμερινών μετακινήσεων.

 

Σε καλό δρόμο τα Λεχαινά

Να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει ο Ηλειακός Λεχαινών στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να έχει τέτοια συγκομιδή βαθμών, ώστε μελλοντικά να φτάσει στο μέσον της βαθμολογίας. Ήδη η ομάδα ενισχύθηκε με Καφούσια, Σαλαμαλίκη και αναμένεται η επιστροφή του Γιάννη Κράγκαρη από την τελευταία ποινή του. Στο Επιτάλιο οι «γαλάζιοι καβαλάρηδες» έδειξαν χαρακτήρα και πήραν την ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα. Πολλές υποσχέσεις δίνει ο νεαρός Πέτρος Μαράτος και ο Μιχάλης Παπουτσής αξιοποιεί το ταλέντο του.

*Την προσεχή αγωνιστική η ομάδα έχει το ρεπό, λόγω Αμπελοκάμπου και στη συνέχεια θα παίξει στα Λεχαινά με τη Νίκη. Θα ακολουθήσει το παιχνίδι στη Μανολάδα και η ομάδα θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Ξενοφών. Θα προσπαθήσει να βγάλει αυτό το δύσκολο πρόγραμμα με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες το Φλεβάρη. Μετά τα πράγματα ομαλοποιούνται…

 

Κλαυσίγελως!

Πού σε πονεί και πού σε σφάζει η ανακοίνωση των φιλάθλων του Κένταυρου Μαγούλας! Γεμάτη ευρηματικότητα και κλαυσίγελω.

 

Πίτα και νίκη ο Άφοβος

Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Άφοβου Βροχίτσας έγινε την περασμένη Παρασκευή. Το δραστήριο Δ.Σ. της ομάδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Πάνο Κοτσιλίμπα, φρόντισε τα σχετικά. Το «παρών» έδωσαν ο προπονητής Χρήστος Αγγελόπουλος, οι ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδας. Τυχερός της εκδήλωσης ο παίκτης Σάκης Κατσίγιαννης, που πήρε ένα χρηματικό ποσό και πολλές ευχές. Παρούσα και η Διοργανώτρια αρχή με επικεφαλής το Γενικό, Γιώργο Τσουραπά.

*Παράλληλα η ομάδα προχτές, παρότι βρέθηκε αντιμέτωπη με άδικη διαιτησία, πήρε τη νίκη στα Καλύβια από τον Ίφιτο με 2-0 (τα γκολ ο Τζούβαλης) και βελτίωσε τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

*Τέλος, ενισχύθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών με το Γιάννη Σπηλιωτόπουλο από τον Αμπελώνα.

 

Ένα χρόνο μετά

Κλείνει ένας χρόνος από τις ενωσιακές εκλογές-οπερέτα του 2017. Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια κατέβηκε μία παράταξη, αυτή του Άρη Κουλούρη, που κέρδισε για τρίτη φορά. Μάλιστα, όταν βρέθηκε ένας ανεξάρτητος υποψήφιος (ο Πέτρος Σταθόπουλος) να θέσει υποψηφιότητα, χωρίς καν ελπίδες εκλογής, έσπευσε να βάλει, καθ’ υπόδειξη, άλλος ένας ανεξάρτητος, ώστε να μην πηγαίνουν ψήφοι δυσαρέσκειας στο Σταθόπουλο!

*Οι εκλογές ήταν αιφνιδιαστικές, αφού το τροποποιημένο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ επιμελώς κρατήθηκε μυστικό από πλευράς ΕΠΣΗ και καλά έκαναν, αφοί οι άλλοι κάθηυδαν. Εμφανίστηκε στο προσκήνιο ένα μήνα πριν. Ο Ανδρέας Μαρίνος που είχε αυτοπροταθεί πριν δύο χρόνια, καθώς δεν είχε δικαίωμα υποψηφιότητας, με δήλωσή του απέσχε της εκλογικής διαδικασίας! Ο δρόμος για τη νίκη Κουλούρη, ήταν ορθάνοιχτος.

*Κι αύριο όμως ημέρα είναι…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος