FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αν ήθελε ο Θεός!

Ημερομηνία: 17-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τα λόγια του Καλαμπάκου «αν ήθελε ο Θεός μπορεί και να το κλέβαμε», δείχνουν πως ο Κόροιβος πάλεψε το παιχνίδι απέναντι στους τριποντάκηδες Ρεθυμνιώτες και το έχασε από τύχη και την ευστοχία των Γιαννόπουλου, Χριστοδούλου. Μην κοιτάτε το τελικό 95-90, κοιτάξτε λίγο και το 89-87, 40΄΄ πριν τη λήξη!

*Φιλόδοξος και τρομερά ανταγωνιστικός ο Κόροιβος δείχνει να έχει μέλλον στα μεγάλα σαλόνια. Κάρσον και Πόσλι (21 πόντοι) οι καλύτεροι.

*Η συνέχεια για τους «μπλε» αναμένεται με μπόλικο ενδιαφέρον, αφού θα αντιμετωπίσουν στην Ήλιδα τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος οδηγούμενος από το Λυκογιάννη έχει κάνει δύο στα δύο.

 

Στο τσακ άρπαξε κορυφή

Οι Βραχναίοι κατέβηκαν στην Αμαλιάδα να παίξουν κατενάτσιο αλλά Χελένιο Χερέρα και το κατόρθωσαν ως το 90΄. Οι «βυσσινί» βρήκαν το μπελά τους καθώς δεν έβρισκαν διαδρόμους. Στο 46΄ ο Καβακάς (που πειραματίζεται ακόμα) έριξε στη μάχη και τον Μπαρμπαρούση και λίγο αργότερα και τον Κυριάκο, ώστε να λύσει το γόρδιο «δεσμό».

*Τελικά στο 92΄ ο αρχηγός των Αχαιών, Ανδρέας Τρίγκας, αγκάλιασε το θεόρατο Μαρουκάκη, τον γκρέμισε και ο Κόλλιας έδειξε την άσπρη βούλα. Πέναλτι. Τέρας ψυχραιμίας ο Κέρι πέταξε τη μπάλα στα δίχτυα του Θωμά, που φαινόταν ανίκητος και χάρισε την πρωτιά στον Αστέρα. Δίκαια.

*Εξακόσιοι φίλαθλοι πέρασαν μεγάλη αγωνία και στο τέλος ανταμείφθηκαν. Αρβανίτης, Κέρι, Μπουζούρας ήταν οι κορυφαίοι. Έπεται συνέχεια με τον Τσικλητήρα.

 

Πάτησε φρένο

Υγιεινό περίπατο έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στο μυροβόλο νησί του Ιονίου και καθάρισαν σαν… αυγό τη Ζάκυνθο (0-3). Πάνω από εκατό Πυργιώτες συνόδευσαν τον Πανηλειακό και καταχάρηκαν για την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας και στην επιστροφή πήραν και μαντολάτο για ενθύμιο. Έτσι, ο Γ. Κούτσης έκανε «σεφτέ» στις νίκες, βλέποντας την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

*Ο Σωτηρόπουλος σέρβιρε και ο Κρεββατάς εκτελούσε. Έτσι ήρθε το διπλό, ενώ αυτή τη φορά ο προπονητής του Πανηλειακού εξάντλησε τις αλλαγές του. Εκτός απ’ όσους έπαιξαν, στον πάγκο ήταν οι Καλλιακμάνης, Γκουβέρος, Γιαννακόπουλος. Πρώτοι παίκτες οι Σωτηρόπουλος, Ντάνκουα, Κρεββατάς, Σούλης. Άριστος ο ρέφερι Παναγιωτόπουλος (Αγρινίου).

 

Πάλεψε στην Καλαμάτα

Με μισή ομάδα πάλεψε στην αφιλόξενη Καλαμάτα, απέναντι στη «Μαύρη» ο Παμβουπρασιακός. Κάπου δύο χιλιάδες λαός προσπάθησαν να τον πνίξουν. Όμως οι πράσινοι πάλεψαν, χωρίς 4 βασικούς παίκτες. Κι αν ο Μελετίδης ευστοχούσε, ίσως να είχε τύχη.

*Όμως ο αγώνας συνεχίζεται, χωρίς και πάλι το Λιόση που έφαγε τρεις αγωνιστικές.

 

Δύο τα διπλά

Είχαμε αναφέρει από την Παρασκευή, πως το «διπλό» δύσκολα θα ερχόταν. Η Νίκη δεν το έφερε που μπορούσε, το έφερε ο Α.Ο. Ξενοφών (και μάλιστα εκκωφαντική εφτάρα). Το έφερε και η Θύελλα στα Σαβάλια (0-1) και ήταν έκπληξη μεγέθους.

*Τα υπόλοιπα σημεία ήταν τέσσερις άσοι κι ένα «Χ».

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Τέσσερις ομάδες βρίσκονται στην πρωτοπορία (Νίκη, Σαβάλια, Θύελλα, Μακρίσια). Ακολουθούν με 10 ο Ξενοφών και η Δόξα. Έπονται με 7 βαθμούς τέσσερις ομάδες (Αλφειός, Προο, Χάβαρι, Ενιπέας). Άραγε τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας στη συνέχεια!

*Πρώτο τρίποντο και για τα Λεχαινά (βλέπε Αμπελόκαμπος). Άλλους τόσους εξαιτίας του Αμπελόκαμπου έχουν η Πηνεία, το Κουρτέσι, ενώ ο Ολυμπιακός Ζαχάρως έφτασε τους έξι.

*Γράφανε τα παιδιά για ντέρμπι (Δόξα-Προοδευτική). Τοπικό ντέρμπι μπορεί να ήταν. Βαθμολογικό ντέρμπι όμως δεν ήταν, αφού η Δόξα πέτυχε τέσσερα γκολ.

 

Στο πανηγύρι

Για σχόλη πάτε στο πανηγύρι του Στρεφίου. Έχει γουρνοπούλα, χαλβά Φαρσάλων και δεν ξέρουμε αν έχει και γύρο θανάτου!

*Για να εμπεδωθεί σας θυμίζω, πως η στήλη είναι αυτόνομη. Δεν χαρίζεται σε κανέναν και πουθενά. Δεν φοβάται κανέναν. Τελεία και παύλα. Επικοινωνείτε μαζί μου τηλεφωνικά.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος