FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αιχμάλωτος της παράδοσης ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 14-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλη ήταν η έξοδος του Κοροίβου στο ΟΑΚΑ, όπου απέναντί του βρήκε την ΑΕΚ. Εκ των προτέρων δύσκολο το έργο του. Δεν μπόρεσε έτσι να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Το τελικό (86-60) ήταν αρκετά βαρύ και τούτο, γιατί οι «μπλε» είχαν δύο άσχημα δεκάλεπτα, το δεύτερο (25-16) και το τέταρτο (21-9). Έτσι διατηρήθηκε η παράδοση που τους θέλει για τέταρτη χρονιά να χάνουν με διαφορά στο ΟΑΚΑ.

*Η ΑΕΚ σούταρε με υψηλά ποσοστά στα τρίποντα στην αρχή. Ευτυχώς δε που στην τρίτη περίοδο δεν συνέχισε το ίδιο. Είχε τελικά 8/29, ενώ ο Κόροιβος ήταν χλωμός από την περιφέρεια 3/21, ενώ είχε και 16 λάθη έναντι 8. Έτσι όμως θα φας πόντους στο κεφάλι!

*Η καλύτερη περίοδος για τον Κόροιβο ήταν η τρίτη (14-16), ενώ όταν το σκορ ήταν 55-45 ο Σκουλίδας αστόχησε σε 2 βολές και η ομάδα της Αμαλιάδας δεν μείωσε κάτω από δέκα πόντους.

*Ο Ντε Κόζι συγκριτικά ήταν καλύτερος με 28 λεπτά συμμετοχής και 12 πόντους, με 4/4 βολές κι ένα λάθος.

 

Την Κυριακή  ο «τελικός» για ΠΑΟΒ

Το προχτεσινό νικηφόρο παιχνίδι της «Μπάρτσα» με τον Παναρκαδικό δεν ήταν «τελικός», όπως σημείωνα στη στήλη. «Τελικός» θα είναι την Κυριακή με τα Βραχνέικα.

*Ένα και να καίει από το Νικολόπουλο κι ο Παναρκαδικός γύρισε στην Τρίπολη με άδεια τα χέρια. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος έχασε με το ίδιο σκορ (1-0). Βαθιά ανάσα για τον Παμβουπρασιακό η νίκη αυτή.

*Γιώργος Πολίτης, ο αδελφός του, Περικλής και ο Ανδριέλος ξεχώρισαν, αλλά όλη η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής και χειροκροτήθηκε από καμιά 300αρια φιλάθλους.

*Ο ρέφερι Χρονάς (Αχαΐας) στην προσπάθειά του να παίξει 50-50, στο α΄ ημίχρονο «έβλεπε»  Παναρκαδικό. Όταν όμως άκουσε τα μπινελίκια του, στο β΄ ημίχρονο «έστρωσε»!

 

«Σκόνταψε» στο σπίτι του

Η θριαμβευτική πορεία του Αστέρα ανακόπηκε άδοξα από την Αχαϊκή (2-2). Σ’ ένα παιχνίδι, κατά το οποίο οι παίκτες του Καβακά επικράτησαν απ’ άκρον σ’ άκρον στο πρώτο μέρος, εξαφανίστηκαν στην επανάληψη κι έδωσαν δικαιώματα, με αποτέλεσμα να χάσουν το σερί τους και να υποχρεωθούν σε οδυνηρή ισοπαλία. Δέχτηκαν μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης από ένα δικό τους παιδί, τον Αντωνόπουλο (Φίγκο).

*Η στιγμή του αγώνα ήταν η απόκρουση του γκολκίπερ Δρακόπουλου σε κοντινό σουτ του Μαρουκάκη και με το σκορ 2-1. Εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι.

*Κέρι και Μπουτσικάκης ήταν οι καλύτεροι από τους «βυσσινί», ενώ καλός ήταν και ο ρέφερι Γκριτζέπης. Χίλιοι φίλαθλοι είδαν το «διπρόσωπο» Αστέρα, από τους οποίους εκατό «Ισοβίτες».

 

Εγκλήματα στα Βραχνέικα

Θύμα μιας απροκάλυπτα αισχρής διαιτησίας έπεσε ο Πανηλειακός στα Βραχνέικα. Ο Κορίνθιος ρέφερι Κακριδής έκανε εγκλήματα, αφού δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Διαγόρα, ενώ καταλόγισε με τις ευλογίες του βοηθού το πρώτο γκολ των γηπεδούχων. Ακόμη, στο νικητήριο γκολ των Βραχναίων, μετά από χτύπημα κόρνερ, υπάρχει άουτ που δεν καταλογίστηκε.

*Καλύτερος ερυθρόλευκος ο πανταχού παρών Γκοτσούλιας, ενώ καλή εμφάνιση έκανε κι ο Μπουρνέλης.

*Ο Πανηλειακός παρουσιάστηκε βελτιωμένος, αλλά η κακοδαιμονία τον κατέτρεξε, καθώς στο 89΄ ο Σέχου είχε σουτ στο δοκάρι!

 

Τέσσερα τα διπλά

Έσπασε τα προγνωστικά στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής η ομάδα του Κουρτεσίου, αφού στο γειτονικό ντέρμπι με τα Λεχαινά έφερε διπλό!

*Έτσι, τα διπλά ήταν τέσσερα στους επτά αγώνες, ενώ δεν υπάρχει για δείγμα ισοπαλία. Τα υπόλοιπα τρία διπλά, λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενα. Τα έφεραν ο Ξενοφών, η Δόξα κι ο Ενιπέας!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος