FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έχει σειρά τώρα ο Πανιώνιος

Ημερομηνία: 27-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με τον «Κοροιβάρα» στο παρκέ της Ήλιδας, ο μέγας Κόροιβος πάει για τρίτη νίκη. Αυτή τη φορά απέναντί του θα έχει τον Πανιώνιο, ο οποίος φέτος επέστρεψε στην Α1, αλλά απέχει από τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Ήδη έχει αλλάξει προπονητή καθώς τη θέση του Καλαφατάκη έχει πάρει ο Ζιάγκος. Όμως οι Νεοσμυρνιώτες είναι χωρίς νίκη και έχουν πιάσει βαθμολογικό πάτο, παρέα με την Κύμη.

*Απέναντι σ’ αυτή την ομάδα, οι «μπλε» θα παρουσιάσουν πάλι δύναμη, ταχύτητα και εξυπνάδα. Θα παίξουν όπως έπαιξαν με τον Άρη και τον Κολοσσό και θα γράψουν τρίτη νίκη. Έτσι, θα αποκτήσουν τεράστιο πλεονέκτημα στη βαθμολογία. Να δούμε ωστόσο αυτός ο Ντίκερσον, αν θα συνέλθει και θα βοηθήσει.

*Ο Πανιώνιος που έχει τραυματία και στην έξοδο τον Γουντς λέγεται πως θα έρθει εδώ ενισχυμένος με τον Κράβιτς που πέρυσι αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο.

*Αύριο είναι η επέτειος του θρυλικού «ΟΧΙ». Τρώμε τη σκορδαλιά μας και πάμε Ήλιδα όλοι.

 

Τρία γκολ κι ένα πέναλτι

Την αδιαφιλονίκητη αξία του έδειξε ο υπέροχος Γιώργος Σταθάτος του Αστέρα, που αγωνίστηκε σέντερ φορ προχτές στα Καβάσιλα. Ο νεαρός πέτυχε χατ-τρικ, ενώ κέρδισε κι ένα πέναλτι! Κι όμως ως τώρα δεν έχει παίξει στο πρωτάθλημα.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει η έβδομη αγωνιστική της Α΄ τοπικής. Είναι όλα τους επετειακά, καθώς αύριο γιορτάζουμε το αθάνατο «ΟΧΙ», ενώ την Κυριακή έχουμε τη νέα ώρα. Από πού ν’ αρχίσει και πού να τελειώσει κάποιος.

*Από το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι Μακρίσια-Ξενοφών που θα σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου ή από το ντέρμπι Ενιπέα-Ολυμπιακού Σαβαλίων;

*Υπάρχουν άνετα άσοι π.χ. Ολυμπιακός Ζαχάρως-Πηνεία ή Δόξα-Κουρτέσι, ενώ το διπλό θα έρθει δύσκολα.

*Πιο άνετα είναι τα Καβάσιλα. Θα πάρουν το τρίποντο και βαθιά ανάσα από τις απανωτές ήττες και την εξάρα από τον Αστέρα.

 

Δίνει υποσχέσεις το Λάνθι

Δυναμικά μπήκε στο «μικρό» πρωτάθλημα της Ηλείας ο Άρης Λάνθι. Σημείωσε τη δεύτερη φετινή νίκη του επί των Πριγκίπων Λεχαινών (εκτός έδρας) 3-0. Ένα αποθεωτικό παιχνίδι για τους Λανθαίους που έχουν υψηλές βλέψεις. Ο Δημήτρης Δημητρόπουλος πέτυχε δύο γκολ (έφτασε τα 4 σε δύο παιχνίδια) ενώ σκόραρε και ο μικρός Χρ. Αδαμόπουλος. Πολύ ωραία νίκη που γεμίζει αυτοπεποίθηση την ομάδα, η οποία δίνει μεθαύριο δεύτερο σερί παιχνίδι, εκτός έδρας, στα Μακρίσια.

 

Πρόβλημα επιθετικό

Είναι σαφές ένα επιθετικό πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟ Βάρδας. Για παράδειγμα ως τώρα στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής έχει πετύχει μόνο ένα γκολ. Προχτές εξάλλου στο Κύπελλο η ομάδα σκόραρε το πρώτο γκολ στο 74΄, ενώ ο Ηλίας Φωτόπουλος αναγκάστηκε μετά το 60΄ να βάλει στον αγώνα το Νικολόπουλο και στο 70΄ τον Ανδριέλο, ώστε να γίνει επιθετικότερη η ομάδα, ενώ απουσίαζε ο Κωνσταντινίδης.

 

Η Πειθαρχική κινούμενη από μίσος

Πάμε τώρα και στα σχόλια που έγραψα στις 3 και 5/10 στη στήλη μου σχετικά με πρόσωπα του Διαιτητικού Δικαστηρίου/ΕΠΟ, στα οποία οφείλεται η αρνητική απόφαση κατά της Προόδου Σαλμώνης. Όταν μια ολόκληρη Ένωση τα βάζει με ένα μικρό σωματείο και το εξοντώνει κι εκείνο πάει ανίσχυρο όντας στο Διαιτητικό, οι δικαστές οφείλουν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Κατά τη γνώμη μου δεν απέδωσαν.

*Διότι ο ΚΑΠ είναι σαφής. Ο προσφεύγων πρέπει να είναι μέλος του Δ.Σ. του σωματείου. Όμως ο Σταθόπουλος δεν ήταν τίποτε και πριν κάνει την αγωγή είχε ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από το σωματείο. Εντούτοις το δικαστήριο, με την επαγωγική μέθοδο και με δική του «σκέψη»,  αποφάνθηκε ότι το σωματείο έχει ευθύνη για την αγωγή Σταθόπουλου!

*Εκεί ρίχνω αιχμές και για το δικηγόρο του σωματείου. Τον αποκάλεσα άσχετο, γιατί συν τοις άλλοις είπε πως το σωματείο κέρδισε την προσφυγή, ενώ την είχε χάσει!

*Όσο για τους δικαστές έγραψα πως είναι άσχετοι περί τα ποδοσφαιρικά. Τίποτε παραπάνω. Τίποτε παρακάτω.

*Γι’ αυτό υποστηρίζω πως η Πειθαρχική, κινούμενη από μίσος εναντίον μου, με στέλνει στον αθλητικό Εισαγγελέα, ως αναπληρωματικό μέλος σωματείου! Είναι όμως σαφές πως είμαι αθλητικογράφος.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος