FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει τις πύλες του το Τεχνοδρόμιο

Ημερομηνία: 13-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Στον πεζόδρομο της Διάκου στον Πύργο με την έκθεση Ηλείων καλλιτεχνών που εγκαινιάζεται την Παρασκευή

Μια όμορφη γωνιά της πόλης του Πύργου, το ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ με τα ξύλινα σπιτάκια στην οδό Διάκου στον πεζόδρομο παραπλεύρως του Επαρχείου που εγκαταστάθηκαν από τον δήμο Πύργου,  ανοίγει την Παρασκευή το απόγευμα τις πύλες του φιλοξενώντας σε πρώτη φάση για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο έκθεση Ηλείων καλλιτεχνών.

Οι δημιουργοί και τα έργα τους έχουν ήδη πάρει τις θέσεις τους και προετοιμάζονται για να ανοίξουν αύριο το απόγευμα στις 6, τις πύλες τους για το κοινό. Στην έκθεση Ηλείων καλλιτεχνών μπορείτε να βρείτε δημιουργίες χειροποίητες όπως κοσμήματα, μικρά έργα τέχνης, είδη δώρων, κεραμικά κλπ  αλλά και γούρια και Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες για να στολίσετε τις ημέρες των εορτών το σπίτι σας.

Στόχος και όχι μόνο για τις ημέρες των Χριστουγέννων το σημείο αυτό της πόλης του Πύργου μπορεί να μετατραπεί σε Κέντρο τέχνης και Πολιτισμού, φιλοξενώντας πολλές μορφές τέχνης σε αυτήν την υπαίθρια έκθεση καλλιτεχνών που πλέον μπορούν να βρουν έναν δικό τους χώρο να στεγάσουν τις δημιουργίες τους. Το ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Πύργου για να επισκεφθεί την έκθεση Ηλείων καλλιτεχνών τονίζοντας «Την Παρασκευή 15/12/12017 στις 18:00 ελάτε να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε. Να δείτε από κοντά τους δημιουργούς και τα έργα τους !»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος