FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει σήμερα το πανηγύρι για τον Αγ. Χαράλαμπο

Ημερομηνία: 07-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

panugiri-ag-xaralampos-pyrgos

Στις 7 το απόγευμα τα εγκαίνια

Εγκαινιάζεται σήμερα, στις 7 το απόγευμα, η εμποροπανήγυρις για τον εορτασμού του Πολιούχου του Πύργου «Αγίου Χαραλάμπους». Διακόσιοι και πλέον μικροπωλητές απ’ όλη την Ελλάδα, έχουν ήδη στήσει τα εμπορεύματα τους ενώ ολοκληρώθηκε και η εγκατάσταση του λούνα Παρκ.

Το πανηγύρι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή ανήμερα του εορτασμού και θα περιλαμβάνει και μουσικές βραδιές με αρχή σήμερα το βράδυ αλλά και αύριο, όπου θα φιλοξενηθεί η Σταυρούλα Μάνου με την ορχήστρα της. Παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους, θα τραγουδήσει ο γνωστός λαικός τραγουδιστής Γιάννης Κόλλιας με την Ξένια Βέρα συνοδεία βιολιού και κλαρίνου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, προετοιμάζεται και μια εμφάνιση έκπληξη πασίγνωστου και αγαπημένου καλλιτέχνη.

Στην φετινή εμποροπανήγυρη, για τον εορτασμό του Πολιούχου του Πύργου, οι δημότες μπορούν να βρουν τα πάντα, από είδη οικιακής χρήσης, ένδυσης, υπόδησης, διακοσμητικά, παιχνίδια, λουκουμάδες, παραδοσιακό χαλβά Φαρσάλων, γουρνοπούλα και χίλια δυο άλλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος