FOLLOW US: facebook twitter

Ανασύνταξη δυνάμεων στον Κόροιβο

Ημερομηνία: 23-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Ανασύνταξη δυνάμεων στον Κόροιβο, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ήδη και ο Χολ αποτελεί παρελθόν  και τα αγωνιστικά προβλήματα στους «Μπλε» αυξάνονται. Ήδη αφίχθηκε ο γκαρντ Μακ Κλέλαν και πιθανότατα θα είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι στο «Αλεξάνδρειο» με τον Ευρωπαίο Άρη.

*Όμως το κενό του Χολ δεν προλαβαίνει η διοίκηση να το καλύψει και έπεται το ματς ζωής ή θανάτου με τον Απόλλωνα Πάτρας. Θα χρειαστεί νέο τρέξιμο και αγωνία στην ΚΑΕ και στο προπονητικό τιμ.

*Σε εκδήλωση που έγινε στον Πύργο πρόσφατα τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, πατριώτης μας, κ. Βασιλακόπουλος. Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε και η ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου. Παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Λαγός και άλλοι παράγοντες. Πιστεύουμε πως θα έγινε μια συζήτηση για το θέμα της διαιτησίας στον αγώνα με τον Κολοσσό, μεταξύ των παραγόντων  και του ισχυρού άνδρα του μπάσκετ.

*Μάλιστα οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο κάποια συνθήματα των φίλων του Κοροίβου στον αγώνα με τη ροδίτικη ομάδα, κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Θα δούμε την απόφαση του αθλητικού δικαστή, αν και τα συνθήματα δεν ήταν υβριστικά.

*Κλήθηκε στην προ-Εθνική Παίδων ο Αλέξης Κάτζος και θα πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

 

Στο προσκήνιο ο Πέτρος Μπηλιώνης

Εδώ και χρόνια είναι γνωστός ο Πέτρος Μπηλιώνης ως παράγοντας ποδοσφαίρου από τον ακριτικό Κακόβατο. Μετέχει πάντοτε ενεργά στα δρώμενα του σωματείου του χωριού του, που είναι ο ιστορικός ΠΑΟΚ. Από το 2009 και δώθε ασχολείται πιο ενεργά και χάρη στις προσπάθειές του, πέρυσι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην Α2 και φέτος δίνει αγώνα για την παραμονή. Ο Πέτρος ανήκει στη χορεία των έμπειρων παραγόντων, αφού έχει θητεύσει παράγοντας επί έτη πολλά του Γαλατσίου (Αθήνας), μιας από τις επιφανέστερες ομάδες της Α΄ Αθηνών.

*Μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Μαρίνου από τα δρώμενα της αντιπολίτευσης της ΕΠΣΗ, έμεινε αυτός επικεφαλής και δίνει το δικό του αγώνα για τη νομιμότητα των τελευταίων αρχαιρεσιών.

*Στη συνέντευξη που έδωσε στην ΟΡΤ και στον παρουσιαστή Γ. Αστερή ήταν σαφής και διεξοδικός γύρω από τις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣ. Μίλησε για πλήρη αιφνιδιασμό και αντιδεοντολογικές ενέργειες του απελθόντος συμβουλίου. Όλα αυτά, ενώ ο παρουσιαστής δεν του έδωσε το χρόνο που χρειαζόταν, ώστε να ρίξει άπλετο φως και να εξηγήσει γιατί τις θεώρησε εκλογές-παρωδία!

 

Πίτα και οικονομική κρίση

Έστω και αποκριάτικα η Επιτροπή Διαιτησίας έκοψε την πίτα των διαιτητών στη μόνιμη αίθουσά τους στο «Ενωσιακό». Η Επιτροπή έδωσε επισημότητα, καθώς κάλεσε στην εκδήλωση το Μητροπολίτη Ηλείας για να ευλογήσει τις δύο πίτες. Παρέστη ο εκπρόσωπός του, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, που μίλησε στους διαιτητές κι έδωσε συμβουλές πατρικές για το έργο τους στα γήπεδα της Ηλείας.

*Ο πρόεδρος της ΕΠΣ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, χωρίς κρίσεις για το παρόν της ηλειακής διαιτησίας και οριοθέτηση του άμεσου μέλλοντος.

*Τυχερός ο έμπειρος ρέφερι, Γιώργος Καραβίδας και το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα ζεύγος ποδοσφαιρικά παπούτσια. Και στην ΕΠΣ υπάρχει οικονομική κρίση…

*Παρόντες στην εκδήλωση ο Γενικός της ΕΠΣ, Γ. Τσουραπάς και ο ταμίας Ι. Προκοπος.

 

Όλα τους ενοχλούν

Τους φταίνε όλα εκεί στην Ένωση. Στο στόχαστρο ο γιατρός, Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να βγάζει φωτογραφίες, ενώ ασκεί καθήκοντα γιατρού αγώνα! Δεν έμαθαν άραγε ότι ο Βαγγέλης τιμήθηκε σε γνωστή μεγάλη εκδήλωση και ως φωτογράφος; Ξεχνούν πως η φωτογραφία είναι πολιτισμός!

 

Έκλεισε η τριάδα

Όπως είχαμε προβλέψει εδώ και καιρό έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα η τριάδα των πλέι-οφ, στον πρώτο όμιλο της Β΄ τοπικής. Ούτε η σειρά πρόκειται να αλλάξει, παρότι μένουν δύο αγωνιστικές.

*Ο Πέλοπας Πελοπίου είναι πρώτος, ο Απόλλων Ν.Φιγαλείας δεύτερος και ο Διγενής Χαριάς τρίτος.

 

Πολύ κοντά ο Πηνειακός

Στο δεύτερο όμιλο, είναι πολύ κοντά στην πρώτη θέση ο Πηνειακός (50), σίγουρη η ΑΕ Κανουλίων (44) ενώ οι Λέοντες (44) πολύ κοντά στην είσοδο των πλέι-οφ. Έχει κάποιες ελπίδες και ο Εθνικός Γερακίου, έστω και αμυδρές, αλλά πρώτα θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» η ομάδα του Θωμά Πατσαούρα!

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος