FOLLOW US: facebook twitter

Αναρτήθηκε η Γαλάζια σημαία στο Grecotel-Ήρθε στην παραλία δια… θαλάσσης!

Ημερομηνία: 26-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε μια όμορφη γιορτή που χάρηκαν κυρίως οι τουρίστες, επισκέπτες και ένοικοι του ξενοδοχειακού συγκροτήματος μα ιδιαιτέρως τα παιδιά που έγιναν μέρος της τελετής, αναρτήθηκε το Σάββατο το πρωί στο Grecotel της Κυλλήνης για 14η συνεχόμενη χρονιά, η Γαλάζια σημαία στην παραλία.

Η Διεύθυνση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Grecotel, οργάνωσε όπως κάνει κάθε χρόνο, μια μικρή αλλά εντυπωσιακή τελετή, όπου παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων της περιοχής, του Λιμεναρχείου Κυλλήνης και του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης,  ανάρτησε την Γαλάζια της σημαία, η οποία μάλιστα ήρθε δια… θαλάσσης με φουσκωτό!

Την Γαλάζια σημαία παρέλαβε μια ομάδα νέων με πυρσούς και την μετέφερε από την θάλασσα στην ακτή, όπου δεκάδες πιτσιρίκια με ελληνικά σημαιάκια χειροκροτούσαν και τουρίστες με φωτογραφικές μηχανές αποθανάτιζαν το γεγονός. Μια στιγμή επιβράβευσης για την καθαρή παραλία και τα γάργαρα καταγάλανα νερά της Κυλλήνης, που προσελκύει κάθε καλοκαίρι χιλιάδες λουόμενους.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Μίγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος