FOLLOW US: facebook twitter

Ανανεωμένο το φετινό πανηγύρι στο Στρέφι

Ημερομηνία: 05-10-2016 | Συντάκτης:

strefi

Νέα κατασκευή στο χώρο – Εγκαίνια στις 16/10

Με νέα εμφάνιση μπαίνει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της, η εμποροπανήγυρης Στρεφίου. Μετά από τόσες διοργανώσεις, η 31η φέρνει καινοτομίες στην κατασκευή του χώρου, που προσδίδει περισσότερη ασφάλεια αλλά και άνεση για τους εκθέτες και τους επισκέπτες.

Όπως μας ενημέρωσαν οι διοργανωτές και διαπιστώσαμε και οι ίδιοι, πλέον το γνωστό πανηγύρι του Στρεφίου θα γίνει στον ίδιο χώρο αλλά με σύγχρονη στέγαση. Η ειδική κατασκευή με μεταλλικά στοιχεία και ειδικές τέντες αλλάζει πλέον την εικόνα της εμποροπανηγύρεως. Τα πάντα στήνονται από την αρχή και οι συνθήκες αλλάζουν κατά πολύ προς το καλύτερο αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας της εγκατάστασης.

Μια ακόμα αλλαγή έχει να κάνει με την ημέρα των εγκαινίων. Κάθε χρόνο παραδοσιακά τα εγκαίνια γίνονταν Δευτέρα. Φέτος θα γίνουν Κυριακή στις 16 Οκτωβρίου μόλις δύο ημέρες μετά την παράδοση του χώρου στους εκθέτες που θα παραμένουν εκεί έως τις 23 Οκτωβρίου.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια πέρα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων το κοινό θα βρει εκεί και λούνα πάρκ για μικρούς και μεγάλους, αλλά και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα κάθε βράδυ με γνωστά ονόματα του λαϊκού και δημοτικού πενταγράμμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος