FOLLOW US: facebook twitter

Αναβολή στη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα κτηνοτρόφου και εταιρίας

Ημερομηνία: 04-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Αγροτικά, Νέα

Επιστροφή στα δικαστήρια του Πύργου στις 10 Ιουλίου

Την ερχόμενη Τρίτη θα συγκεντρωθούν και πάλι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι μέλη της ΟΑΣΗ στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του κτηνοτρόφου που βρίσκεται σε αντιδικία τις τελευταίες ημέρες με εταιρία εμπορίας γάλακτος για οφειλές της τελευταίας. Χθες η ορισμένη εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε μετά από αίτημα της συνηγόρου της εταιρίας.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΟΑΣΗ Θανάσης Βομπίρης «… συνεχίζουν να σύρουν έναν μικρομεσαίο κτηνοτρόφο στα δικαστήρια γιατί τόλμησε να ζητήσει τον ιδρώτα, τα δεδουλευμένα του. Ήρθαμε ως ΟΑΣΗ να τον στηρίξουμε, όμως μάθαμε πως η εταιρία ζήτησε αναβολή, φοβούμενη ίσως ότι θα υπάρχει κόσμος εδώ και ψάχνει πιθανόν τη στιγμή με το λιγότερο κόσμο. Καλούμε τους αγρότες και την επόμενη φορά να είναι εδώ, στις 10 Ιουλίου. Δεν πάμε προσωπικά, αλλά γενικά για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους που τους «τρώνε» τα λεφτά οι έμποροι και δεν διαμαρτύρονται γιατί φοβόνται μήπως δεν τους πάρουν τα προϊόντα την επόμενη φορά.

Αυτή τη «απληρωσιά» συνεχίζεται σε όλους τους κλάδους. Ταυτόχρονα είμαστε εδώ σήμερα και έχουμε καλέσει τους αγρότες που επλήγησαν από τη μεγάλη κακοκαιρία, για να διαμαρτυρηθούμε και να δώσουμε το παρών, ζητώντας άμεση αποζημίωση στο 100% της παραγωγής μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος