FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Χάβαρι 1-1: Δίκαιη μοιρασιά…

Ημερομηνία: 16-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δίκαιο αποτέλεσμα στο γήπεδο της Κρέστενας λόγω έργων σε αυτό του Επιταλίου, καθώς οι ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ και έχασαν ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν πλήρως και στο 3΄ ο Μπατζακόπουλος με κοντινό σουτ μετά από λάθος των αμυνομένων έγραψε το 0-1. Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν με τον Μπάρκα που φρουρήθηκε στενά και δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ καλή ευκαιρία έχασε και ο Σπυρόπουλος. Η ισοφάριση ήρθε στο 40΄. Σε σουτ του Νικολόπουλου, ο Μπουντουβής απέκρουσε με το χέρι και το δοθέν πέναλτι αξιοποίησε ο Μάρκας (1-1).

Στην επανάληψη είχαμε πάλι χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, κυριότερες στο 55΄ όταν ξέφυγε ο Μπερούκας αλλά πάτησε τη μπάλα και στο 59΄ όταν ο Στροφύλλας ήταν άστοχος από κοντά. Όμως η κυριότερη χαμένη ευκαιρία ήταν το οριζόντιο δοκάρι του Καλαντζή στο 83΄.

Ξεχώρισαν ο 16χρονος γκολκίπερ Σακελλαρίου, που είχε εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ, σε σουτ του Γιαννόπουλου, ο Σεμπέκος, ο Κακκαλής και ο Μπάρκας. Από τους μελανόλευκους οι Κουτσαβίτης, Μαργαρώνης, Μπατζακόπουλος και Σαφαρής. Πολύ καλή η διαιτησία του Πήττα.

 

Αλφειός: Αναστ. Σακελλαρίου, Πρίφτης, Αντ. Σακελλαρίου (68΄ Τεκερλέκης), Μανέτας, Σεμπέκος,  Χαραλαμπόπουλος (68΄ Καλαντζής), Πεσκελίδης (68΄ Μουλάς), Κακκαλής, Μπάρκας, Νικολόπουλος (86΄ Τσιγκούνης), Στροφύλλας.

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Χριστόπουλος, Μαργαρώνης, Ρούνης, Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Μπατζακόπουλος (90΄ Κοκκώνης), Σπυρόπουλος (34΄ Μπουντουβής), Μπουρούκης (75΄ Γιαννόπουλος), Σταυρούλιας, Μπερούκας (56΄ Σαφαρής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος