FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ολυμπιακός Ζ. 1-2: Μεγάλο διπλό στο Επιτάλιο

Ημερομηνία: 20-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Απίθανη έκβαση είχε το ντέρμπι της Επαρχίας Ολυμπίας, ανάμεσα στον Αλφειό και τον Ολυμπιακό που κρίθηκε στο 90΄ με νίκη της ομάδας της Ζαχάρως, 1-2. Το α΄ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο αλλά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32΄, όταν από λάθος του Δασκαλάκη ο Οικονομίδης μπήκε στην περιοχή, σέντραρε, απέκρουσε ασθενώς ο Μπίζος και ο καραδοκών Μαντάς με πλασέ έκανε το 0-1. Μάλιστα, στο  40΄ ο ίδιος παίκτης, παραλίγο να διπλασιάσει το σκορ όταν σε σέντρα του Κουτσογιαννόπουλου, έπιασε κεφαλιά λίγο άουτ. Ο Αλφειός στο 45΄ είχε την ευκαιρία του αλλά το φάουλ του Πεσκελίδη από καλή θέση, έφυγε ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι εξελίχτηκε σε λασπομαχία καθώς το γήπεδο έγινε βαρύ και υπάρχουν τρεις φάσεις όλες κι όλες. Στο 66΄ σουτ του Μπενάλντο από ευνοϊκή θέση άουτ, στο 85΄ η ισοφάριση με γκολ του Καλατζή (1-1) και στο 90΄ φάουλ του Χριστόπουλου από 40 μέτρα πλάγια, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα,  1-2.

Από τους νικητές, καλύτεροι οι Κουτσογιαννόπουλος, Χριστόπουλος, φ. Αλεξανδρόπουλος, Νικολόπουλος και Μαντάς. Από τον Αλφειό, Μερτζάνης, Κακαλής, Πεσκελίδης ενώ ο τραυματισμός του Μπίζου, συνετέλεσε στην ήττα των γηπεδούχων.

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Πήττας.

 

Αλφειός: Μπίζος (58΄ λ.τρ. Τ. Σακελλαρίου), Δασκαλάκης (67΄ Αντ. Σακελλαρίου), Στροφύλλας (76΄ Τσιγκούνης), Μανέτας, Μερτζάνης, Τεκερλέκης, Κακαλής, Χαραλαμπόπουλος (61΄Καλατζής), Πρίφτης, Πεσκελίδης, Μουλάς.

Ολυμπιακός: Α. Αλεξανδρόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Φ. Αλεξανδρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Γκούσκος, Νικολόπουλος, Οικονομίδης (48΄ Κόσσυφας), Μαντάς, Μπιμπής (82΄ Κoυρούβανης), Μπενάλντο.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος