FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Μακρίσια 1-1: Μοιρασιά και στα… πέναλτι!

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αλφειός και Μακρίσια τα μοιράστηκαν όλα, χθες στο γήπεδο του Επιταλίου. Αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, με τις δύο ομάδες να ευστοχούν σε ένα πέναλτι η καθεμία! Με το βαθμό, ο Αλφειός έχασε μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα και είναι πλέον 10ος με 23 βαθμούς ενώ ο Α.Ο.Μ. παρέμεινε 6ος με 34 βαθμούς και στο -3 από την προνομιούχο τετράδα.

Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η ομάδα του Φώντα Μοσχογιάννη προηγήθηκε στο 24΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μούτσου (ανατράπηκε από τον Στροφύλλα στα όρια της μεγάλης περιοχής). Στα εναπομείναντα λεπτά του α΄ μέρους ο Τσάμπρας είπε «όχι» στο Νικολόπουλο και το γυριστό του Χαραλαμπόπουλου έδιωξε ο Γκουβέρος προ της γραμμής.

Ο Αλφειός πίεσε ακόμα περισσότερο στην επανάληψη για το γκολ της ισοφάρισης και στο 75΄ είχε κεφαλιά του Μανέτα στο δοκάρι. Ώσπου στο 84΄ ο Μπουτσικάκης, που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 62΄, ανατράπηκε από τον Μπακόπουλο μέσα στην περιοχή, μετά από υπόδειξη του βοηθού (όπως και στο πέναλτι του Α.Ο.Μ.). Το  πέναλτι αξιοποίησε ο Πεσκελίδης και χάρισε το βαθμό στην ομάδα του.

 

Αλφειός: Μπίζος, Αντ. Πρίφτης, Στροφύλλας, Μανέτας, Σεμπέκος (81’ Αλ. Πρίφτης), Τεκερλέκης, Νικολόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (90’ Αντ. Σακελλαρίου), Καλαντζής (62’ Μπουτσικάκης), Πεσκελίδης (85’ Μερτζάνης), Κακαλής.

Μακρίσια: Τσάμπρας, Φ. Ηλιόπουλος, Γκουβέρος, Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Γ. Ηλιόπουλος (80’ Μπακόπουλος), Μούτσος, Καββαθάς, Μπάρκας, Πετρόπουλος (70’ Μπατζάκας), Σταματελάτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος